LIFE.si Vam ponuja zanimive izdelke za dobro počutje! Že 35373 strank nam je zaupalo z naročilom!
  • info@life.si

    za brezplačno pomoč

  • BREZPLAČNA DOSTAVA

    pri nakupu nad 60eur!

Košarica

Košarica je prazna. Dodaj nekaj! ;)

17. Avgust 2012 | Članki in nasveti

Bi kupili lak za 200000 eur?

Če lahko gredo diamanti na torte in na spodnje perilo, potem ni razloga zakaj ti po mnenju bogatašev ne bi šli tudi na nohte. Prestižni zlatar Azature je ustvaril presežke med prestižnimi laki za nohte: Lak za nohte iz črnega diamanta.

Novi izdelek ni le izredno drag, ampak je tudi izjemno ekskluziven, saj bo na trg prišla natanko ena steklenička, vsaj tako je dejal ta izjemni zlatar.. Vendar naj vas ne skrbi, saj je v pripravi tudi bolj dostopna različica za vse ostale “smrtnike”. Medtem ko cena ene stekleničke znaša vrtoglavih 250.000$ ( preračunano 202.347 eur) in vsebuje 267 karatov črnih diamantov, bo bolj dostopna steklenička dostopna prav za vse, le za 25$ (20.2 eur). Takšna razlika v ceni bo predvsem zaradi dejstva, da bo bolj dostopna različica vsebovala le eden črni diamant. Glede na naša skromna ugibanja in glede na cenovno razliko, lahko sklepamo da bo ta diamant precej majhen. Slednja različica bo ravno tako dobavljiva v črni svetleči barvi in bo najprej na voljo v Ameriki.
Stvaritelj tega prestižnega laka za nohte je dejal: “Zakaj ne bi prenesel blišč in glamur črnega diamanta tudi na nohte? Zato sem ustvaril lak za nohte Black Diamond, z veliko skrbjo, da ohranim v njem vso eleganco črnega diamanta”. Ravno tako pojasnjuje, da je njegovo delo namenjeno izključno 1% vseh tistih, ki iščejo izvirne načine za razkazovanje svojega prestižnega okusa in volje po zapravljanju celotnega premoženja za svoj prestižen okus.

Glede na to, da obstaja precej milijonarjev, ki kupujejo najdražjo sladico na svetu, le da pozdravijo svoje strto srce, obstaja precej velika verjetnost, da se bodo našli tudi kupci za najdražji lak za nohte na svetu.

Za vse nas, ki ne moremo niti sanjati o takšnem laku za nohte, je precej bolj zanimiv lak nižjega cenovnega razreda, za katerega pa proizvajalec še ne razkriva kdaj bo dostopen na trgu. Obstaja verjetnost, da si ga bo z veseljem privoščila marsikatera slovenka in obstaja možnost, da se bo uporabil tudi za novodobno umetnost kot je poslikava nohtov. Glede na to, da ta prestižen lak na žalost še ni na voljo, si lahko vseeno poslikate svoje nohte na zelo inovativen način in s pripomočkom kot je Set za poslikavo nohtov. Preverite in se poigrajte z številnimi pestrimi motivi!


Dodajte komentar