LIFE.si Vam ponuja zanimive izdelke za dobro počutje! Že 35674 strank nam je zaupalo z naročilom!
  • info@life.si

    za brezplačno pomoč

  • BREZPLAČNA DOSTAVA

    pri nakupu nad 60eur!

Košarica

Košarica je prazna. Dodaj nekaj! ;)

21. December 2012 | Članki in nasveti, Življenje

Pa smo ga dočakali 21.12.2012! Kaj lahko pričakujemo sedaj?

Veliko se je že govorilo o dnevu 21.12.2012, marsikaj je bilo že napisanega in veliko se govori med ljudmi, ki imajo vsak svojo teorijo in različna si prepričanja o tem dnevu. Nekateri med nami so se celo leto pripravljali na ta dan, marsikateri so ga z zanimanjem pričakovali, a večina od nas temu dnevu ni dala prav posebnega pomena, a kljub temu se je vsak od nas kdaj vprašal: “kaj je tako posebnega ravno na ta dan”?

Obstaja veliko razlag in teorij, povedati je treba, da prav nobena izmed njih ne temelji na dejanskih znanstvenih dognanjih. A ob enem se še vedno in kljub vsem dokazom, ki govorijo , da se prav nič ne bo zgodilo, kdaj vprašamo: “kaj pa če”? V tolažbo nam je lahko, da smo ravnokar dočakali ta dan in če berete ta članek, naj vam bo v uteho, da ste na dobri poti, da boste normalno preživeli še eden popolnoma normalen decembrski dan. A ker se dan še ni končal in ker še vedno obstaja majhna možnost, da se nekaj lahko zgodi, je dobro vedeti, kaj lahko pričakujemo. Napovedi so različne, nekatere govorijo o strašnih katastrofah, druge o duhovno pozitivnih spremembah in spet tretje,...govorijo, da se ne bo zgodilo prav nič. :)

1.) Katastrofa globalnih razsežnosti:

Kot vedno obstaja veliko različic o globalni katastrofi, kot je svet še ni videl, a čedalje bolj priljubljena je postala teorija o obratu zemeljsko magnetnih polov. Čisto praktično to pomeni, da bi kompasi kazali napačno, a proces preko katerega bi se to zgodilo, bi pomenil serijo različnih katastrofalnih dogodkov, ki jih še kmalu ne bi pozabili. Glede na te napovedi, bi večina prebivalcev zemlje k sreči preživela, a dogodki bi bistveno spremenili način našega življenja.

2.) Razsvetljenje človeštva

Zagotovo nam je veliko ljubša teorija o velikih duhovnih spremembah človeške rase, ki bi pomenile vsesplošen dvig zavesti slehernega izmed nas. Glede na te napovedi, bi te spremembe pomenile predvsem spremembe znotraj nas, katere bi nas naredile manj materialna bitja in veliko bolj duhovna bitja kot smo bili do sedaj. Mogoče bi razvili tudi kakšne posebne sposobnosti, kot jih prej še nismo imeli,...ima mogoče kdo kaj proti?

3.) Še en nov zimski dan 21.12.2012

Glede na to, da je to že kar osemnajsta napoved o koncu sveta, lahko statistično utemeljeno rečemo, da se danes ne bo zgodilo prav nič. In če ste imeli srečo, da ste prebrali ta članek do konca, imate dobre možnosti da je pred vami še en lep decembrski dan.


Dodajte komentar