LIFE.si Vam ponuja zanimive izdelke za dobro počutje! Že 35674 strank nam je zaupalo z naročilom!
  • info@life.si

    za brezplačno pomoč

  • BREZPLAČNA DOSTAVA

    pri nakupu nad 60eur!

Košarica

Košarica je prazna. Dodaj nekaj! ;)

2. Junij 2013 | Članki in nasveti

Enostavno do zapeljive zadnjice

V tem članku vas bomo naučili na kakšen način je lahko tudi vaša zadnjica vedno zapeljiva, ta članek je seveda v prvi vrsti namenjen našim ženskim bralkam e-novic, a nič ne bo hudega če se malce izobrazijo glede te tematike tudi naši moški bralci Life.si e-novic. :)

1.) Prava oblačila za poudarjeno zadnjico

Priporočene so malce bolj ozke jeans hlače.Karkoli bo dobro stisnilo vaše noge in zadnjico je dobra izbira. V primeru da izbirate novo spodnje perilo, se nikar ne odločite za preveč oprijeto spodnje perilo. Preveč oprijeto spodnje perilo se precej neprivlačno vidi skozi hlače, zato raje izberite spodnje perilo, ki ni pretirano ozko in ki je predvsem udobno.

Vedno naj se hlače dobro prilegajo vaši zadnjici in naj ne bodo ohlapne. V primeru, da imajo hlače zadaj vidne žepe, naj se žep vedno v celoti prilega vaši zadnjici. Nikoli naj se del žepa ne prilega tudi vašemu stegnu, saj je to v večini primerov zelo neprivlačno, ravno tako se lahko pri tako nizki nošnji hlač vidi tudi zgornji rob spodnjic, kar pa ni zelo privlačno. V primeru, da se hlače nosijo preveč nizko, lahko zadnjica izgleda preveč ploščata, česar pa ne želimo doseči s temi ukrepi.

2.) Redno telovadite za zapeljivo zadnjico

Precej logično je, da je v zapeljivo zadnjico treba vložiti predvsem nekaj truda, ampak ves trud bo zagotovo poplačan. Bolj poln videz zadnjice lahko dosežete že s preprostimi in rednimi vajami počepov. A nikar ne delajte le vaj za zadnjico, ampak se osredotočite na vadbo celotnega zgornjega dela telesa. Vitek pas le še poudari zapeljiv videz vaše zadnjice.

3.) Dobra in pokončna drža pomaga k boljšemu videzu zadnjice

Veliko lahko storite že z lepo držo med hojo in sicer že samo tako, da hodite vzravnano, saj boste na takšen način popolnoma samodejno narahlo izbočili vašo zadnjico navzven. Vzravnana in samozavestna drža je še kako zapeljiva za moške, zato se je le poslužujte.

In še nekaj hitrih napotkov:

  • Zaradi različnih genetskih danosti so nekatere zadnjice večje kot druge. Nikar ne izgubite volje, v kolikor je vaša zadnjica manjša kot zadnjica od vaše kolegice, ali pa obratno.

  • Sprejmite obliko svoje zadnjice in jo poudarite (z oblačili, vadbo ali le s ponosno držo med hojo)

  • Med drugim se je treba tudi zavedati, da niso vsem ljudem všeč velike in napete zadnjice. Nekaterim ljudem so všeč manjše zadnjice, zato nikar ne obupajte.


Dodajte komentar