LIFE.si Vam ponuja zanimive izdelke za dobro počutje! Že 35674 strank nam je zaupalo z naročilom!
  • info@life.si

    za brezplačno pomoč

  • BREZPLAČNA DOSTAVA

    pri nakupu nad 60eur!

Košarica

Košarica je prazna. Dodaj nekaj! ;)

9. Maj 2016 | Članki in nasveti, Lepota, Nega kože

Gladka koža brez dlačic

Pozimi ženske navadno pozabimo na depilacijo in nadležne dlačice, ki jim znova namenimo veliko pozornosti v toplih mesecih, ko je čas kratkih kril. Negovana koža je v toplem letnem času bistven del privlačne celostne podobe, k temu pa spada tudi gladka koža brez dlačic.

A pazljivo – če se boste v naglici, ker niste depilirane, odloči le za odstranitev odvečnih dlak z britvico, si boste dolgoročno naredile precejšnjo škodo. Pri britju z ostro britvico dlačice odrežemo in tako pustimo oster rob. Dlačice z ostrim robom se zatikajo v nogavice in lažje jih občutimo z roko. Lahko pride tudi do vraščanja, ki je boleče in neestetsko. Ko po nekaj dneh dlačice zrastejo pa so močnejše in gostejše.

depilacija

DepilPads dlačic ne poreže, ampak jih nastavki s posebnimi kristali preprosto "zbrusijo", zato so konice dlačic lepo zaobljene in mehkejše. Le nekaj enostavnih, krožnih gibov je potrebnih, da vaše dlačice skoraj čudežno izginejo. Postopek je povsem neboleč in celo koristen za kožo, saj ob depilaciji odstranimo tudi odmrle kožne celice in tako spodbudimo obnavljanje kože.

Če pa ste razmišljale, da bi depilacijo opustile, se spomnite, da si dlak ne odstranjujete zgolj zaradi drugih, ampak predvsem zaradi svojega dobrega počutja.


Dodajte komentar