LIFE.si Vam ponuja zanimive izdelke za dobro počutje! Že 34646 strank nam je zaupalo z naročilom!
  • info@life.si

    za brezplačno pomoč

  • BREZPLAČNA DOSTAVA

    pri nakupu nad 60eur!

Košarica

Košarica je prazna. Dodaj nekaj! ;)

5. Marec 2012 | Članki in nasveti, Hujšanje

Za izgubo telesne teže ni potrebno stradati!

Velik delež metod za izgubo telesne teže temelji na odrekanju hrani, zato se jih je težko držati in se kaj kmalu zgodi, da želja po hrani premaga voljo do izgube telesne teže, kar seveda vodi v neuspeh diete. Res je, da se stradanje telesa odraža v izgubi telesne teže, vedeti pa moramo, da stradanje samo po sebi seveda za nas ni zdravo, tako fizično, kot tudi psihično. Težko je namreč opravljati vsakdanja opravila s praznim želodcem, sploh če je tik pred vami hladilnik, poln hrane. Je pa zmanjšanje vnosa hrane v telo ključnega pomena za izgubo telesne teže, zato ne smemo takoj obupati, zadeve pa se moramo lotiti premišljeno in predvsem varno.

Neobvladljiv apetit? Nič več!

Dobra novica za vse, ki se zaradi svojega neukrotljivega apetita ne morete držati dietnih načrtov: Obstajajo možnosti odrekanja hrani, ki za telo nimajo slabih posledic, poleg tega telo ne ostane brez pomembnih snovi za delovanje. To so zaviralci apetita, katerih glavna prednost je stimulacija možganskih centrov za občutek lakote, kar bistveno zniža našo psihološko željo po hrani. »Izgubljeno« hrano nadoknadijo snovi zaviralcev apetita, ki zagotavljajo zadostno količino vitaminov, mineralov in drugih snovi, ki jih telo potrebuje za delovanje.

Hoodia obliži za hujšanje

Z zaviralci apetita ni odrekanja hrani in stradanja. Imeli boste namreč občutek sitosti, poleg tega pa boste pridobili pomembne snovi iz mešanice učinkovin v zaviralcu apetita. Izdelek Hoodia patch je na voljo v obliki obliža, ki v telo postopoma spušča mešanico naravnih učinkovin, ki delujejo na možgane in telo. Uporaba obližev je nadvse enostavna, saj je potrebno le vsak dan preprosto zamenjati obliž. S to metodo postane hujšanje bistveno lažje, saj se hrani ni treba odrekati, ob tem pa vseeno pridno izgubljate odvečne kilograme.

Preverite Hoodia obliže za hujšanje


Dodajte komentar