LIFE.si Vam ponuja zanimive izdelke za dobro počutje! Že 35308 strank nam je zaupalo z naročilom!
  • info@life.si

    za brezplačno pomoč

  • BREZPLAČNA DOSTAVA

    pri nakupu nad 60eur!

Košarica

Košarica je prazna. Dodaj nekaj! ;)

7. Julij 2013 | Članki in nasveti

Izkoristi RAZPRODAJE!

Letošnje sezonske razprodaje se začnejo v ponedeljek 8. julija. Zadnja leta se na razprodajah opaža upad kupcev, saj različni popusti skozi celo leto omogočajo nakup kosov garderobe po dostopnejših cenah. Opaziti je tudi, da so v času razprodaj pogosto na policah izdelki slabše kvalitete in po katerih že sicer ni veliko povpraševanja.

Kljub temu lahko s sistematičnim in preudarnim pristopom izkoristimo tokratne razprodaje, da svojo garderobo osvežimo z modernimi in uporabnimi kosi oblačil, ki bodo primerna za v službo, zabavo ali prosti čas. Najprej se naučimo prepoznati tri kategorije nesmiselnih nakupov:

  • V prvo kategorijo spadajo oblačila katerih edina dobra lastnost je smešna cena. Takšnih oblačil zagotovo ne bomo nikoli oblekli.

  • Druga kategorija nesmiselnih nakupov so oblačila, ki nam bodo nekoč prav. Ne ugibajte katero oblačilo vam bo pristajalo, ko boste shujšali 10kg. Kupite le     oblačila, ki vam pristajajo že sedaj.

  • Tretja kategorija nesmiselnih nakupov, so oblačila, ki smo jih kupili samo zato, ker smo našli dovolj velika, da jih lahko oblečemo. Pri takšnih oblačilih bomo čez čas ugotovili, da so hlačnice prekratke, model še dodatno poudari tisto kar bi želeli skriti ali pa celo takšnega kosa oblačila ne moremo obleči prav za nobeno priložnost.

Na razprodaje se moramo odpraviti čim prej, saj zamudnike čakajo le še ostanki preteklih sezon, ki jih trgovci že tretje ali celo četrto leto neuspešno ponujajo na svojih policah. Prve dneve razprodaj hitro poidejo najpogostejše konfekcijske številke.

Pri izbiri oblačil imejmo v mislih svojo obstoječo garderobo. Tako bomo še dodatno prihranili, saj bomo nove kose oblačil lahko kombinirali z že obstoječimi.

Po večjem nakupu poskrbimo za ohranjanje svoje linije, da nam bodo nova oblačila še dolgo prav. Vendar kadar smo še posebej pozorni na svoj prehranjevalni režim ali ko se odločimo izgubiti kakšen kilogram se rado zgodi da se namesto tega še dodatno zredimo. Če ni potrebno in če nimamo resnično trdnega namena korenito spremeniti celoten življenjski stil in s tem prehranjevalnega režima, se raje ne lotevajmo drastičnih shujševalnih kur. Pri nadzorovanju teže bo že dovolj pripomoglo zmanjšanje večernih obrokov. Če nam zmanjšanje obrokov dela preglavice, si lahko pomagamo z naravnimi preparati, ki zavirajo apetit da bomo lažje prestali krizo večernih prigrizkov.


Dodajte komentar