LIFE.si Vam ponuja zanimive izdelke za dobro počutje! Že 35321 strank nam je zaupalo z naročilom!
  • info@life.si

    za brezplačno pomoč

  • BREZPLAČNA DOSTAVA

    pri nakupu nad 60eur!

Košarica

Košarica je prazna. Dodaj nekaj! ;)

16. Maj 2014 | Starost

Kaj je menopavza in kako vemo, kdaj je nastopila?

MenopavzaMenopavza je normalen in neizogiben proces pri vsaki ženski in pomeni čas od zadnje menstrualne krvavitve. Takrat ženska preide iz rodnega v nerodno obdobje, jajčnika pa dokončno prenehata delovati.

Z upadanjem funkcije jajčnikov pričnejo upadati tudi vrednosti spolnih hormonov estrogena in progesterona, ki ju proizvajajo jajčniki. Ko raven hormonov upade, nastopi menopavza.

Pričetek in obdobje menopavze se pri vsaki ženski razlikuje. Menopavzalne težave se lahko pojavijo že v poznih 30ih letih, spet pri drugih v poznih 40ih letih ali po 50. letu starosti.

Ženske opisujejo različne težave, ki se pojavijo v tem obdobju. Najpogosteje se pojavijo znojenje, navali vročine, zardevanje, čustvene spremembe ter spremembe razpoloženja. V tem obdobju morajo biti ženske še posebej pozorne in skrbeti za svoje zdravje, saj so dovzetnejše za resnejša obolenja.

Izoflavoni sojeMenopavzalnih težav vam ni potrebno trpeti. Obstajajo rešitve, ki pomagajo blažiti posledice nihanja hormonov, kar povzroča preglavice v menopavzi.

Prehransko dopolnilo sojini izoflavoni vsebujejo kombinacijo učinkovin, ki dokazano delujejo in pomagajo pri odpravljanju menopavzalnih težav in nelagodja.

Sojini izoflavoni pomagajo lajšati menopavzne težave že številnim ženskam. KLIKNITE TUKAJ in si preberite več o izdelku Izoflavoni soje.


Dodajte komentar