LIFE.si Vam ponuja zanimive izdelke za dobro počutje! Že 35321 strank nam je zaupalo z naročilom!
  • info@life.si

    za brezplačno pomoč

  • BREZPLAČNA DOSTAVA

    pri nakupu nad 60eur!

Košarica

Košarica je prazna. Dodaj nekaj! ;)

20. Januar 2014 | Lepota

Kako do lepše postave v nekaj minutah

Če vas pogled v omaro razžalosti, ker imate nekaj čudovitih kosov oblačil, a veste, da imate okoli pasu kakšno blazinico odveč in oblačilo ne bi prišlo do pravega izraza zaradi tega?

Majica za oblikovanje telesaTa težava je pogosta tako pri ženskah, kot tudi moških, ki jim pomanjkanje izraženih prsnih mišic in odvečni »pivski« trebuščki delajo preglavice ravno toliko, kot ženskam blazinice okoli pasu in pod modrčki. Ampak POZOR, tukaj je tudi rešitev: perilo za oblikovanje postave! Samo nekaj trenutkov in ogledalo bo pokazalo vašo novo sliko, čudoviti kosi oblačil iz vaše omare pa bodo končno zasijali na vaši prenovljeni postavi.

Nova zračna in lahka tkanina iz najlona in lajkre je tu za vas, da vam pomaga pri takojšnjem preoblikovanju postave. Zaradi svoje elastičnosti in kompaktnosti stisne mlahave mišice in odvečne obročke, ter pričara ožji pas ter lepo oblikuje prsne in trebušne mišice pri moških. Fit&Slim majica za oblikovanje postave pri moških skrije vse odvečne obročke in ohlapne prsne mišice preoblikuje v izklesane in čvrste. Ker je zaradi svoje zračnosti majica primerna za nošenje čez cel dan, je to sijajna rešitev. Poleg tega, da oblikuje vaše telo, vas pripravi tudi do lepše drže, kar pa aktivira tudi mišice in razbremeni vašo hrbtenico. Poskrbite tako ne le za videz, ampak tudi za vaše zdravje obenem.

Perilo za oblikovanje postaveŽenske boste navdušene nad različico takšne majice za ženske – imenuje de Booby&Tummy majica, ker poskrbi za vaše prsi in abdominalni predel. Zgornji del ima všite blazinice za podporo vašim prsim in pri manjših košaricah celo nadomešča modrček, pri večjih pa nudi optimalno oporo vašim prsim in s tem pomaga razbremeniti hrbtenico. Maščobne blazinice okoli trebuha in vašega pasu bodo skrite pod majico, zato boste v vsakem oblačilu izgledale sijajno. Ker vas bo majica spodbudila k lepši drži, boste z aktivacijo večjih skupin mišic prispevale tudi k dejanskemu oblikovanju telesa. V kombinaciji z nekaj telesne vadbe boste dosegle neverjetne rezultate v zelo kratkem času.

Zakrivanje odvečnih kilogramov lahko povzroči kar nekaj težav in vpliva na vaši samozavest, zato vam pri tem lahko ključno pomagajo tudi Fit&Slim hlače za oblikovanje postave. Hlače so narejene in najlona in elastana, ki zaradi svojih izjemnih lastnosti stisnejo telo na ravno pravih mestih in izrazijo ozek pas, privzdignejo vašo zadnjico in stisnejo vaša stegna. Nič več blazinic na nepravih mestih, le še zapeljive obline in sijoč videz. Zakrivanje vas bo lahko tudi spodbudilo k akciji in telovadbi, zato le zaupajte v koristnost tovrstnih pripomočkov in si privoščite lepši in samozavestnejši videz še danes!


Dodajte komentar