LIFE.si Vam ponuja zanimive izdelke za dobro počutje! Že 34646 strank nam je zaupalo z naročilom!
 • info@life.si

  za brezplačno pomoč

 • BREZPLAČNA DOSTAVA

  pri nakupu nad 60eur!

Košarica

Košarica je prazna. Dodaj nekaj! ;)

27. Maj 2012 | Celulit, Članki in nasveti

Kako se znebiti celulita?

Poletje je tik pred vrati in z njim tudi sezona kopalk, ko moramo vsi pokazati več gole kože in s tem tudi posledice, ki jih je na našem telesu pustila zima. Celulit je zagotovo največja nočna mora vsake ženske. Pomarančni videz kože je nekaj zaradi česar hitro upade samozavest skoraj vsaki ženski, ki je zato ves čas v iskanju najbolj učinkovitih načinov kako se celulita znebiti in imeti popolno kožo!

Dejstvo je, da ima celulit kar devedeset odstotkov žensk in tudi veliko moških, ki pa ga zaradi drugačne sestave kože ne kažejo. Prepričanje, da imajo pomarančno kožo le ženske z oblinami, medtem ko ga ženske z vitkimi postavami nimajo, je vsekakor zmotno. Kljub temu, da vsaka pripadnica ženskega spola upa, da bo odkrila čaroben trik, s pomočjo katerega se bo celulita znebila čez noč, pa ta ne obstaja. Za lepo in zdravo telo je potrebno nekaj truda in discipline.

Brez telovadbe ne gre!
Športna aktivnost je nekaj čemur se ne boste mogli izogniti, če se boste želeli znebiti celulita. Zato je priporočljivo, da se vsaj nekajkrat na teden odpravite v naravno na dolg sprehod, tek, si privoščite pohod v gore ali pa kolesarite. Tako boste učvrstili svoje mišice, poskrbeli za fizično moč telesa in njegovo kondicijo, s časom pa bo vedno manj viden tudi celulit.

Jejte zdravo!
Drugi dejavnik, ki se ga je potrebno držati je zdrava prehrana. S tem, ko bostne dnevno zaužili veliko sveže zelenjave in sadja, ter zmanjšali vnos maščobe in sladkorja v svoje telo, se ne boste le boljše počutili, imeli več energije, ampak boste topili tudi kilograme in z njimi celulit. Da bi vaše telo ohranjalo kolagen, ki je ključen za lepo kožo, zaužijte dovolj hrane, ki je bogata z vitaminom C. Testenine, bel riž in kruh iz bele moke zamenjajte s polnozornatimi testeninami in kruhom ter poskusite rjavi riž.

Spijte veliko vode!
Vsak človek bi moral dnevno spiti vsaj dva litra vode. To ni pomembno le zaradi tega, ker je voda ključ do zdravja, lepih las, dobrega počutja, ampak tudi lepe in sijoče kože. Vaše telo potrebuje vodo zato, da je koža dovolj navlažena, elastična in mehka. Vodo lahko nadomestite tudi z nesladkanim čajem ali limonado, za zadostno količino tekočine pa lahko poskrbite tudi s tem, da na svoj jedilnik uvrstite sočno hrano, ki je polna vode. Primer takšne hrane so jabolka, kumarice, lubenice, itd.

Proticelulitna kozmetika
Z upoštevanjem vseh zgoraj navedenih nasvetov boste vsekakor močno vplivali na zmanjšanje celulita, da bo boj še bolj učinkovit, pa na prodajnih policah najdete vrsto proticelulitnih kozmetičnih izdelkov. Izbirate lahko med različnimi kremami in geli, kot popolnoma naravno orožje je vedno bolj priljubljena prečiščena glina v prahu, učinkoviti pa naj bi bili tudi izdelki, ki vsebujejo kofein. Izberite kozmetiko, ki vsebuje antioksidantna sredstva ter si večkrat privoščite masažno celulitnih predelov.

Cellules
Je eden izmed najbolj učinkovitih izdelkov proti odpravi celulita na trgu in z njegovo pomočjo boste razbili maščobne celice ter odpravili videz pomarančne kože. Cellules je masažni pripomoček, ki deluje tako, da vakumsko masira in spodbuja nastajanje kolagena ter odpravlja celulit po celem telesu. Vakumska terapija izboljšuje prekrvavljenost kože in podkožja, ter posledično izboljšuje njen videz. Cellules je enostaven za uporabo in ga lahko vzamete s sabo kamorkoli greste, obenem pa boste z nežno in globinsko masažo pospešili tudi metabolizem. Z njegovo pomočjo boste v poletje zakorakali samoazvestni in z lepo kožo!


Ena misel na “Kako se znebiti celulita?”

1 komentar na Kako se znebiti celulita?

 • DARINKA
  DARINKA pravi:

  Vaši nasveti so mi všeč in poučni. l.p. Darinka

  Komentirano dne 2. Junij 2012 ob 20:00

Dodajte komentar