LIFE.si Vam ponuja zanimive izdelke za dobro počutje! Že 35337 strank nam je zaupalo z naročilom!
  • info@life.si

    za brezplačno pomoč

  • BREZPLAČNA DOSTAVA

    pri nakupu nad 60eur!

Košarica

Košarica je prazna. Dodaj nekaj! ;)

10. April 2014 | Varčevanje

Kako z uporabo kuponov do cenejših izdelkov

Kuponi so postali vse pogostejša praksa za ugodnejše nakupe za kupce in hkrati dobra reklamna akcija za tiste, ki kupone oglašujejo na portalih, kot je recimo SkupinskiNakup.si. Živimo pač v takšnih časih, ko je vsak evro potrebno trikrat premisliti, preden ga zapravimo. Zato se predvsem pred vsakim večjim nakupom posvetimo pravi mali raziskavi trga, da ujamemo najboljšo ponudbo, ki jo najpogosteje najdemo prav med ponudbo kuponov za popust.

Kako delujejo strani, ki oglašujejo kupone?
Čeprav je strani veliko, je princip običajno povsod enak ali pa vsaj zelo podoben. Z nakupom pridobite kupon z geslom, ki ga uporabite pri ponudniku in s tem izkoristite akcijsko ponudbo. Če povzamemo postopek po korakih, gre nekako takole:

1. korak: izbira želenega kupona na portalu s kuponi
Ko iščete najboljšo ceno za določen nakup, se posvetite zbrani ponudbi, ki jo najpogosteje poiščete preko spleta. Med kuponi so običajno zelo ugodni popusti (tudi do 99 %), zato se velikokrat zgodi, da lahko ogromno prihranite. Ko svoj kupon izberete, sledi naslednji korak.

2. korak: nakup želenega kupona
Želeni kupon lahko kupite, ali ga že ob nakupu podarite kot darilo. Po izvedenem plačilu, dobite kupon po elektronski pošti, nato pa ga lahko unovčite pri ponudniku popusta.

3. korak: unovčenje kupona pri ponudniku
Tukaj je odvisno, kaj ponudnik s kuponom ponuja. Če se gre za storitev (lepotni tretmaji ipd.), je dovolj, da natisnjen kupon prinesete s seboj, ko ga želite unovčiti. Pri izdelkih, ki so naprodaj v spletnih trgovinah, je dovolj, da kodo kupona, ki ste jo dobili po elektronski pošti, posredujete ponudniku, ki potem le še pošlje vaš želeni izdelek.

Kako lahko uveljavim popust na Life.si?
Popusti so v spletnih trgovinah pogosto v oblikah kuponov s kodo za popust, tudi pri nas ni nič drugače. V košarici spodaj levo imate okence za vpis kode kupona, ki ste jo lahko dobili v promocijskih akcijah naše trgovine in z njo prihranite pri celotnem nakupu. Pomembno je, da kliknete na gumb »Uporabi kupon«, vpišete pravo kodo za popust in vnos potrdite s klikom na »uporabi kupon« v pop-up okencu. Ko se stran osveži, to okence zaprete s klikom na X v zgornjem desnem kotu okenca in v košarici lahko vidite novo vrstico, kjer je zabeležen popust in je končna cena že znižana za njegovo vrednost.

Zagotovo vas zanima, kako lahko dobite kodo za popust za nakupe v naši trgovini Life.si. Pravzaprav je zelo enostavno: le vprašati morate, morda vas lahko presenetimo ravno v trenutku, ko boste to potrebovali!


Dodajte komentar