LIFE.si Vam ponuja zanimive izdelke za dobro počutje! Že 35674 strank nam je zaupalo z naročilom!
  • info@life.si

    za brezplačno pomoč

  • BREZPLAČNA DOSTAVA

    pri nakupu nad 60eur!

Košarica

Košarica je prazna. Dodaj nekaj! ;)

7. Oktober 2014 | Dom in vrt

Kateri robot bo čistil vaše stanovanje

Vsem nam zmanjkuje časa. Zato je pomembno, da svoj čas dobro razporedimo in si ga prihranimo, kjer je to mogoče. Tukaj nam pridejo prav novi robotski pomočniki za kuho, obdelavo hrane in za čiščenje. Roko na srce, prav vseh naših dejavnosti žal ne moremo nadomestiti z robotskimi pomočniki. Kjer pa je to mogoče, poskrbimo da naše delo nadomestijo takšni, ki svoje delo dobro opravijo, so trpežni in imajo dobro garancijo.

V spletni trgovini Life.si lahko izbirate kar med 3 takšnimi:

Prva razlika, ki jo vsi opazimo je vsekakor cena. Najugodnejši je Ubot, robotski čistilec, ki ga lahko dobite v akciji že za 33,68€.

Druga razlika je ta, da sta Komobot in Rumbot sesalca, medtem ko je Ubot čistilec, kar pomeni da tla pobriše s krpo, nima pa sesalne moči.

Tretja razlika je v polnjenju. Ubot deluje na baterije, ki jih je potrebno občasno zamenjati. Priporočamo uporabo polnilnih baterij. Komobot deluje na akumulator, ki mu ga napolnite vi. Rumbot deluje na akumulator, ki si ga napolni sam. Ko njegovi senzorji zaznajo nizko stanje akumulatorja, se zapelje do polnilne postaje, sam se priključi in napolni.

Četrta razlika je v dodatkih, ki jih prejmete poleg teh pridnih pomočnikov. Poleg Ubota prejmete 40 krpic za večkratno uporabo, katere mu zamenjate, ko očisti tla vašega stanovanja. Tudi poleg Komobota prejmete dodatno krpo, ki mu jo pričvrstite na spodnji del. Saj Komobot vaše stanovanje po tleh posesa in pobriše. Poleg Rumbota prejmete polnilno postajo in navidezen zid, s katerim mu onemogočite vstop v prostor, kjer ne želite da bi čistil.

Če so vaša tla pretežno ravne površine (laminat, kamnita tla, keramika, toplipod, parket ipd.) potem bo Ubot kot nalašč za vas. Izredno ugodna rešitev, da bo vaše stanovanje čisto, z malo truda. Tla bo pobrisal pod posteljo, mizo, stoli... Ko bo zadel ob oviro bo spremenil smer gibanja. Na njegovo krpo se lepo lovi prah, dlake, lasje... Z enim setom baterij deluje do 8 ur.

Za zahtevnejše površine, kakršni so tepihi in različne preproge, vam bo prišel prav Komobot. S 25W sesalne moči in dodatno krpo, bodo tla vašega stanovanja zopet sijala. Deluje na akumulator, ki mu ga napolnite, ko se utrudi. Deluje cca 30 minut z enim polnjenjem. Zanj ne potrebujete dodatnih filtrov in ne vrečk za smeti. Ko bo naletel na oviro, ga bodo njegovi senzorji usmerili v drugo smer.

Rumbot, kje naj začnem? Ta gigant med sesalci. Senzorji pred padcem, pred ovirami. Tanjša zasnova, ki mu omogoča čiščenje pod posteljo, pod kavčem. Dodatne vrteče krtačke, ki izbezgajo nesnago iz najbolj oddaljenih kotov. Modul z navidezno steno, da ne vstopa kamor vi ne želite. Polnilna postaja, kamor se zapelje, ko mu opeša moč, da zopet napolni svoje baterije. Neumorno čisti do 1uro. Kapaciteta posode za prah je kar 0,6l. Za še udobnejšo uporabo, bo prišel k vam s priloženim daljincem za daljinsko upravljanje.

Za še več podrobnostih o pridnih pomočnikih preverite v naši spletni trgovini Life.si, kjer jih tudi naročite.

 

 


Dodajte komentar