LIFE.si Vam ponuja zanimive izdelke za dobro počutje! Že 35337 strank nam je zaupalo z naročilom!
 • info@life.si

  za brezplačno pomoč

 • BREZPLAČNA DOSTAVA

  pri nakupu nad 60eur!

Košarica

Košarica je prazna. Dodaj nekaj! ;)

8. September 2016 | Članki in nasveti

Moderen robotski sesalnik

Dandanes si življenja brez sesalnikov in gospodinjskih pripomočkov ne znamo več predstavljati. Nekoč so ženske čistile stanovanja z metlo, zdaj pa to za nas počno robotski sesalniki. Vendar je v poplavi robotskih sesalnikov na trgu včasih težko najti tistega pravega (beri: s pravim razmerjem med ceno in kvaliteto).

Največkrat je CENA izdelka tista, ki nas ali takoj odbije ali pritegne. Vendar pa se je potrebno zavedati, da cene, navite do neba, še ne pomenijo, da bo izdelek kvaliteten. Seveda velja tudi obratno - nizke cene še ne pomenijo nujno slabega izdelka.
Pogosto se zgodi, da je cena sesalnika res ugodna, vendar  so rezervni deli dragi, ni pooblaščenih serviserjev ali pa garancija ni veljavna v drugi državi. Ravno tako nihče ne omeni, da so originalne baterije za točno določen sesalnik zelo drage. Enako velja za vrečke za smeti, ki služijo le za enkratno uporabo in jih je potrebno zelo hitro zamenjati, saj se v nasprotnem primeru prah začne dvigovati nazaj v prostor.

Se še spomnite, kako je, ko pridete iz stresne službe domov v čisto stanovanje? Ste že kdaj dobili obisk ob napačnem času in morate vsakemu pojasniti, zakaj ni počiščeno?
Zakaj bi izgubljali živce za sesanje vašega stanovanja, če se lahko ukvarjate z vašimi otroci in športnimi aktivnostmi, KOMOBOT pa bo medtem opravil delo NAMESTO vas in ZA vas.

komobot

PREDNOSTI Komobota:

 • Pametni sesalnik

Posesal bo namesto vas. Zaradi senzorjev za zaznavanje ovir se ne bo zaletaval v mizo, stole ali stebre, kar pomeni, da ne bo uničeval vaših predmetov in pohištva.

 •  Idealen za gospodinjstva s hišnimi ljubljenčki

Komobot je dovolj velik, da se lahko povzpne na kratkodlake in dolgodlake tepihe ter tapisone, obenem pa dovolj nizek, da bo počistil pod posteljo. Prav vam bo prišel tudi, če ste vi ali vaši svojci alergični na mačjo ali pasjo dlako - enostavno bo kos vsakemu zalogaju!

 • Akumulatorsko polnjenje baterij

Z enim polnjenjem bo tla neumorno čistil približno 30 minut, nato pa ga morate ponovno napolniti, saj ga poganja akumulator. Poleg prejmete še polnilec za baterije.

 • Ne potrebuje dodatnih čistilnih filtrov, posebnih baterij ali vrečk za smeti, ki stanejo celo premoženje

Stanovanje boste imeli vsak dan čisto in pometeno, saj prahu ne dviguje nazaj v zrak. Najboljše pri vsem tem pa je, da z njim nimate NOBENIH dodatnih stroškov.

 • Vrhunska kakovost po dostopni ceni

Pri nekaterih robotskih sesalnikih plačate le znamko. Pri Komobotu plačate tisto, kar je obljubljeno – pametni sesalnik, ki sam čisti in sesa. Z njim boste prihranili čas in denar.

Dokler ga ne boste preizkusili, sploh ne boste vedeli, kako umazano stanovanje imate :). Zaupajte mu čiščenje (to, kar zna najbolje) in postal bo vaš novi družinski član.


Dodajte komentar