LIFE.si Vam ponuja zanimive izdelke za dobro počutje! Že 35308 strank nam je zaupalo z naročilom!
 • info@life.si

  za brezplačno pomoč

 • BREZPLAČNA DOSTAVA

  pri nakupu nad 60eur!

Košarica

Košarica je prazna. Dodaj nekaj! ;)

30. December 2012 | Članki in nasveti, Življenje

Koraki do najboljše novoletne zabave

10, 9, 8, 7,...še malo in tukaj bo novo leto! Ampak ali že veste kaj boste počeli ko bo ura odbila polnoč? Sigurno poznate paniko, ki se pojavi ko prav vsi prijatelji vedo kje bodo za novo leto in kaj bodo počeli, samo vi ne. Ste se nazadnje odločili, da zabavo pripravite kar sami?

Sigurno se boste strinjali, da je za dobro zabavo najbolj pomembna predvsem dobra družba, a odlična in dobro pripravljena zabava lahko poskrbi za najdaljšo noč, ki je zlepa ne boste pozabili vi in vaši prijatelji. Za vas smo pripravili nekaj preprostih a vedno uporabnih napotkov za najboljšo novoletno zabavo.

Novoletna zabava kar doma

Vse kar potrebujete za dobro zabavo so dobri prijatelji, pravi pristop in seveda prostor. Za spremembo pozabite na zmrzovanje zunaj na prostem in zapravljanje denarja na dragih novoletnih zabavah, raje si sami pripravite zabavo po svojem okusu. Glede na to, da praktično ni več veliko časa, je smiselno, da ne razmišljate veliko in pričnete z pripravo, ki vam ne bo vzela veliko časa in ne zahteva veliko denarja.

Povabite prijatelje na svojo novoletno zabavo

Najprej je seveda potrebno določiti datum a  glede na to, da ni več veliko časa, je najbolje, da primete v roke telefon in jih kar pokličete. Povabite jih lahko tudi preprosto s pomočjo Facebook-a in sicer tako, da naredite novi Facebook dogodek in na sodoben način povabite prijatelje, ki si jih želite ob sebi. V primeru, da ne uporabljate Facebook, lahko povabila pošljete tudi po elektronski pošti.

Hrana in pijača, za dobro razpoloženje ob začetku leta 2013

Priporočljiva je priprava hrane, ki vam za pripravo ne bo vzela veliko časa, da vsa zabava za vas ne bo pomenila preveč dela. Priporočljiva je priprava veliko različnih prigrizkov in kanapejev, seveda ne pozabite tudi na nekaj peciva, ki je še posebej dobrodošlo za tako dolgo noč.

Ravno tako se pri izbiri pijače dobro pozanimajte kaj kdo od povabljenih pije, saj se boste s tem izognili nepotrebnim stroškom in številnim komplikacijam. Ko boste imeli vse podatke, izberite le nekaj pijače iz vsake zvrsti, v vsakem primeru nikakor ne pozabite na penino, ki se ji skoraj zagotovo nihče ne bo odrekel.

Nekaj idej za izbiro primerne novoletne hrane

 • Nacho sir, salsa in tortilja chips
 • Slano pecivo in chips
 • Oreščki
 • Narezki
 • Sirna plošča
 • Kisle kumarice in olive

Hitri napotki za pripravo novoletne hrane in pijače

 • Pozabite na kuhanje, saj lahko večino stvari kupite v trgovini in jih tudi zelo hitro pripravite.
 • Uporabljajte plastičen pribor in kozarce
 • Nekje v prostoru pripravite posebno ločeno mizo, kjer predhodno pripravili vso hrano, da si lahko gostje postrežejo kar sami.

Družabne igre še dodatno začinijo vsako novoletno zabavo

Predhodno si pripravite 3 vaše najljubše družabne igre, s katerimi lahko tudi še najbolj dolgočasna zabava postane velik uspeh. Da bodo igre po volji vaših prijateljev, vam priporočamo, da jih spodbudite, da igre prinesejo kar z seboj.

V vsakem primeru poskrbite, da priprava za vas ne bo preveč stresna in da zabava ne bo le za vaše prijatelje ampak tudi za vas.

Sedaj pa manjka le še 6, 5, 4, 3, 2, 1,....SREČNO NOVO LETO! :)


Dodajte komentar