LIFE.si Vam ponuja zanimive izdelke za dobro počutje! Že 35308 strank nam je zaupalo z naročilom!
  • info@life.si

    za brezplačno pomoč

  • BREZPLAČNA DOSTAVA

    pri nakupu nad 60eur!

Košarica

Košarica je prazna. Dodaj nekaj! ;)

21. Januar 2015 | Celulit, Članki in nasveti, Hujšanje, Kajenje, Lepota, Nekategorizirano, Zdravje, Življenje

V letu 2015 si privoščite več zdravja in lepši videz

Pošteno smo že zakorakali v mesec januar in verjetno skoraj že pozabili na vse novoletne želje in zaobljube. Pa vendar ne bi bilo dobro, da se na to kar pozabi, kajne?

Če želite letos res storiti nekaj več za svoje zdravje in videz, vam pri tem lahko pomagamo! Predstavljamo 3 enostavne rešitve za 3 pogoste težave modernega sveta:

  • kako prenehati kaditi,
  • kako poskrbeti za zdravo srce in boljše počutje ter
  • kako odpraviti nadležne maščobne blazinice okoli pasu.

Kajenje je grda in zelo nezdrava razvada. Vsak kadilec se vsaj enkrat odloči, da bo prenehal kaditi. Pa vendar sama odločitev ni dovolj, saj zahteva tudi trdno voljo in jeklene živce, a se veliko poskusov konča zaradi prevelikega hrepenenja po cigareti. Predstavljamo vam rešitev, v obliki posebnih magnetkov - magnetki proti kajenju delujejo na podlagi aurikularne terapije (podobna akupunkturi, vendar brez igel) in z bio energijo pomagajo zmanjšati hrepenenje po prižigu cigarete. Naj vam magnetki proti kajenju pomagajo premagati abstinenčne simptome, ki lahko marsikoga odvrnejo od cilja, pomembnega za vaše zdravje.

 

Druga pogosta težava modernega načina življenja je zagotovo povišan krvni tlak, povišan holesterol v krvi in povišan krvni sladkor. Hitra in nekakovostna prehrana vodijo do različnih bolezni srca in ožilja, zato naredite nekaj zase in za svoje zdravje. Izkazalo se je, da igra pomanjkanje omega 3 maščobnih kislin ključno vlogo pri nadzorovanju normalnega delovanja srca in ožilja, saj jih naše telo ne more samo tvoriti, ampak jih moramo zaužiti skozi prehrano. Ker se omega 3 maščobne kisline nahajajo le v redkih živilih kot so ribe in chia ali lanena semena, jih je potrebno na nek način nadomestiti. Kapsule z omega 3 za zdravo srce in ožilje so pravi odgovor!

 

In nenazadnje je pomemben tudi videz, ne samo zdravje. Ali tudi vas ob živce spravljajo maščobne obloge okoli pasu? Končno je tukaj način, kako odpraviti odvečne centimetre z uporabo pasu za oblikovanje telesa. Ker segreje mišično tkivo in spodbudi krvni pretok na kritičnih mestih, bodo centimetri kar shlapeli! Tanek in neopazen pas za oblikovanje telesa lahko nosite pod vsemi oblačili, v službi ali med telesno vadbo. Zadovoljni kupci so potrdili, da res deluje!


Dodajte komentar