LIFE.si Vam ponuja zanimive izdelke za dobro počutje! Že 35308 strank nam je zaupalo z naročilom!
  • info@life.si

    za brezplačno pomoč

  • BREZPLAČNA DOSTAVA

    pri nakupu nad 60eur!

Košarica

Košarica je prazna. Dodaj nekaj! ;)

13. Julij 2012 | Članki in nasveti

Naravna kolagenska terapija - noviteta s področja nege kože!

Večini je izraz naravna kolagenska terapija nekaj povsem tujega in novega, ravno tako ima izraz medicinsko prebadanje kože precej neprijeten prizvok, vendar se za tem izrazom skriva prava revolucionarna metoda, ki izboljšuje stanje vaše kože na zelo enostaven način. Naravna koleganska terapija je povsem naraven in varen način prebadanja kože, s pomočjo katerega se stimulira naravna proizvodnja kolagena v telesu, kar posledično zmanjšuje in odpravlja gube, strije, akne, ohlapnost kože in brazgotin. Ta metoda se je obnesla kot zelo učinkovita tudi v primeru izpadanja las.

Na tržišču se pojavlja veliko različnih znamk izdelkov za naravno kolagensko terapijo in so vsi znani pod univerzalnim imenom Micro needling pripomočki za medicinsko prebadanje kože. Seveda je kot pri vseh ostalih izdelkih iz področja lepote in zdravja odvisno od vsakega posameznika za katero blagovno znamko se odloči in katera mu najbolj ustreza.

Tekom uporabe izdelek z svojimi finimi in ostrimi iglicami, prebada kožo. Iglice so nameščene na poseben valjček s katerim valjamo po željenem predelu kože, zato se na tem predelu ustvarijo mikroskopsko vidni kanalčki. Te mikroskopsko velike poškodbe na koži spodbudijo telo, da začne proizvajati novi kolagen in elastin, zato začne proizvajati nove kožne celice, ki se imajo sposobnost same obnavljati. Kot rezultat postane koža debelejša, bolj čvrsta in bolj mladostna.

Obstaja veliko različnih blagovnih znamk izdelka, različnih dolžin iglic in gostote nanosa iglic na valjar. Strošek za domačo naravno kolagensko terapijo je odvisen predvsem od področja kjer želimo izdelek uporabljati in od vrste izdelka, katerega tudi uporabljamo.


Dodajte komentar