LIFE.si Vam ponuja zanimive izdelke za dobro počutje! Že 35674 strank nam je zaupalo z naročilom!
  • info@life.si

    za brezplačno pomoč

  • BREZPLAČNA DOSTAVA

    pri nakupu nad 60eur!

Košarica

Košarica je prazna. Dodaj nekaj! ;)

18. Oktober 2012 | Članki in nasveti, Rekreacija

Nikoli ni prepozno za začetek rekreacije, leta niso ovira

Končno prenehajte razmišljati, da ste prestari za telesno aktivnost, ko boste enkrat postali telesno aktivni boste spoznali, da imate več energije kot ste sprva mislili, spali boste bolje in navsezadnje se boste tudi počutili bolj samozavestno.

Ne obstajajo nobena pravila ali omejitve let, za telesno aktivnost in redno rekreacijo. Ne-glede na vaša dejanska leta ali kako pogosto ste bili telesno aktivni v preteklosti, ni boljšega časa kot ZDAJ, da se prebudite, pozabite na stereotipe in pričnete z telesno aktivnostjo. Zagotavljamo vam in dokazano je, da se boste kaj kmalu počutili bolj zdravo in da boste imeli več energije kot ste sprva mogoče pričakovali.

Pomembno je, da pričnete počasi in z intenzivnostjo v kateri še lahko uživate, nato le postopoma nadaljujte in večajte intenzivnost do meje, katera je še sprejemljiva za vas. Predvsem pomembno je, da izberete športno aktivnost in vrsto rekreacije v kateri se dobro počutite.

Najbolj pomembno pri redni rekreaciji je, da pričnete že DANES. Že samo 30 minut vsak dan lahko naredi bistveno razliko v vašem počutju, zaradi katere se boste tudi počutili mlajše, bolj polne energije in bolj zdrave. V primeru, da je 30 minut za vas preveč lahko te razdelite na intervale po 10 minut, zaradi česar lahko vaš dnevni odmerek telesne aktivnosti prilagodite vaši telesni pripravljenosti in zaradi česar bo zastavljeni cilj postal veliko lažje dosegljiv.


Dodajte komentar