LIFE.si Vam ponuja zanimive izdelke za dobro počutje! Že 35337 strank nam je zaupalo z naročilom!
  • info@life.si

    za brezplačno pomoč

  • BREZPLAČNA DOSTAVA

    pri nakupu nad 60eur!

Košarica

Košarica je prazna. Dodaj nekaj! ;)

Osebni trener Marko Dominić svetuje

Moje ime je Marko Dominić in sem star 32 let. Sem osebni svetovalec za prehrano in šport.

Kot bivši nogometaš sem bil vedno zadovoljen s svojimi športnimi uspehi in videzom. Zaradi poškodbe in drugih želja v življenju, sem posledično zelo mlad zaključil svojo športno pot in za nekaj let popolnoma prekinil vse športne aktivnosti. Posledično sem pridobil 18 odvečnih kilogramov.To je prineslo s seboj utrujenost, padecenergije, oslabljen imunski sistem in migrenske napade.

Marko DominićSem tipičen primer bivšega športnika. Želja po dobrem počutju in videzu je še vedno ostala prisotna,zato sem se nekaj let kasneje ponovno začel ukvarjat s športnimi aktivnostmi. Z željo, da pridem nazaj v formo, sem se začel ukvarjat s tekom. Pretekel sem tudi do 20 km dnevno in to počel skoraj 2 leti. Ker nisem imel nobenih vidnejših rezultatov, sem ugotovil, da je nujno potrebno nekaj spremeniti.

Bil sem povabljen na izobraževanje o prehrani in šele tam spoznal kaj sem počel narobe. Izvedel sem,da ni ključnega pomena samo gibanje, ampak igra veliko vlogo tudi uravnotežena prehrana. S spremembo prehranjevalnih navad sem izgubil 18kg v 4 mesecih. Ponovno sem začutil nov val energije,izboljšal se je imunski sistem, težave z migreno so izzvenele. Sedaj se zavedam,da je pri spremembi ključnega pomena prehrana, ki zavzema 80% in gibanje, ki predstavlja preostalih 20%.

Vso potrebno znanje, sem pridobil z rednimi izobraževanji na mednarodni ravni, ki so jih izvedli največji strokovnjaki ter na tečajih za vaditelja – trenerja in z lastnimi izkušnjami, ki jih vsakodnevno uporabljam v praksi.

Zavedam se, da imajo ljudje podobne težave kot sem jih imel sam in si zadal cilj, da jim pomagam spremeniti življenje na bolje. Skrbim za ljudi, ki niso bili nikoli aktivni, rekreativne in vrhunske športnike ter jim z največjim veseljem pomagam do želenih rezultatov. Že več let organiziram skupinske vadbe, individualne treninge, analize telesne sestave ter svetujem o pravilnem načinu prehranjevanja.


Dodajte komentar