LIFE.si Vam ponuja zanimive izdelke za dobro počutje! Že 35337 strank nam je zaupalo z naročilom!
  • info@life.si

    za brezplačno pomoč

  • BREZPLAČNA DOSTAVA

    pri nakupu nad 60eur!

Košarica

Košarica je prazna. Dodaj nekaj! ;)

3. Julij 2012 | Članki in nasveti, Življenje

Poslikava nohtov, kot nova vrsta umetnosti

Poslikava na ženskih nohtih ali nail stamping, vedno hitreje postaja zadnji hit večine sodobnih žensk. Klasične poslikave nohtov lahko s pomočjo najnovejših tehnoloških rešitev omogočajo praktično neomejeno število poslikav. Lepota, moda in najnovejši trendi iz teh področij, so se dotaknili že prav slehernega dela ženskega telesa.

Že vrsto let ženske krasijo svoje nohte z različnimi laki, ki so le pika na i celoviti in prefinjeni podobi sodobne ženske. Zadnja leta je lepotna industrija stopila še korak dlje in ponesla klasično lakiranje nohtov na popolnoma novo raven. Popolnoma novi laki omogočajo ženski, ki ima dovolj kreativnega duha, da iz svojih nohtov naredi popolnoma svoje in unikatno umetniško delo. Zaradi hitrega življenjskega stila in predvsem zaradi dejstva, da vsaka ženska nima dovolj umetniške žilice za ustvarjanje unikatnih poslikav na svojih nohtih, obstajajo tudi alternative in pripomočki za poslikavo nohtov. Seveda se lahko odločite in prepustite svoje nohte strokovnjaku, ki bo zagotovo poskrbel za unikaten izgled, a strokovnjak ni dostopen v vsakem trenutku in lahko ob enem predstavlja precejšen strošek.

Ali obstaja bolj praktična in cenovno bolj ugodna rešitev? SEVEDA!

Zadnje čase obstaja na tržišču precej izdelkov in različnih setov, s katerimi lahko brez kakršnega koli umetniškega znanja tudi vi naredite iz svojih nohtov pravo umetniško delo. Izbira je precej pestra, vsekakor vam priporočamo, da se pred nakupom dobro pozanimate pri prodajalcu, kaj vsem vam takšen set tudi omogoča. Če imate prijateljico, ki vam priporoči prav določeno znamko seta za nail stamping, nikar ne odlašajte in privoščite svojim nohtom unikaten umetniški izgled. Ko se odločite za nakup nail stamping seta, izberite tudi kvaliteten lak, ki je temelj za izdelavo kvalitetnih umetnin, ki se ne bodo izbrisale že s prvim umivanjem rok. Vsekakor vam priporočamo, da preverite tudi Štampiljke za poslikavo nohtov, ki postajajo pravi hit med našimi zvestimi strankami.


Dodajte komentar