LIFE.si Vam ponuja zanimive izdelke za dobro počutje! Že 35308 strank nam je zaupalo z naročilom!
  • info@life.si

    za brezplačno pomoč

  • BREZPLAČNA DOSTAVA

    pri nakupu nad 60eur!

Košarica

Košarica je prazna. Dodaj nekaj! ;)

4. Avgust 2014 | Lepota

6 korakov za izbiro prave velikosti nedrčka

Sedaj boste rekle zbogom gubam na hrbtu, kipeči odvečni koži izpod nedrčka ter povešenim prsim. Teh šest korakov vam bo pomagalo pri izbiri ravno pravšnjega nedrčka za vas.

1. Vaš nedrček ne sme biti raztegnjen in ohlapen, temveč se mora vašemu telesu tesno prilegati. Ko povlečete nedrček, se ne sme raztegniti za več kakor 5cm od vašega telesa.

2. Košarica mora zaobjeti celotne prsi in morebitno »odvečno kožo pod rokami«. Z roko poskrbite, da bodo prsi lepo prilegajoče pospravljene v košarici. Lahko pa preizkusite metodo »priklon in potres«, s katero poskrbite, da so resnično celotne prsi v košarici.

3. Nedrček bi moral biti zapet z zunanjimi kaveljčki, zadnjimi z zunanje strani in se udobno prilegati. Po mnogih pranjih se bo morda nedrček malo raztegnil, takrat prilagodite da bo zopet tesno prilegajoč s tem, da si ga pripnete z bolj notranjimi kaveljčki.

4. Pas nedrčka bi se moral okoli celotnega telesa enakomerno tesno prilegati. Če vam na hrbtu uhaja previsoko, poskusite z nedrčkom s krajšim pasom oz. nižjo konfekcijsko številko.

5. Pravilna pozicija prsi je na polovici med vašimi rameni in komolcem.

6. Ko se oblečete, bi moral biti vaš nedrček popolnoma neviden. Ko ste oblečeni bi vaše prsi morale izgledati perfektno, ravno prav podprte in privzdignjene. Če temu ni tako, ponovite korake od 1 do 6.

Izbira prave velikosti nedrčka ne botruje samo lepšemu izgledu vaših prsti, temveč tudi boljšemu počutju. Nič ni slabše, kot nedrček, ki ščipa in stiska. Vsem tistim, ki iščete nedrček, ki ne stiska, ščipa, je udoben in nudi podporo, bi priporočili nedrčke Perfect bra.

Perfect bra so brezšivni nedrčki, ki so zelo udobni , praktični in prilagodljivi. Z njimi ne boste imeli težave pri izbiri prave velikosti, saj se  s svojo elastičnostjo prilagajajo obliki vašega telesa in prsi. Z všitimi blazinicami nudijo podporo in zapeljivo obliko vašim prsim.

Odlikuje jih tudi zelo ugodna cena, saj za skromno ceno dobite komplet kar treh nedrčkov. Več o nedrčkih Perfect bra si lahko preberete tukaj, kjer jih lahko prav tako tudi kupite.


Dodajte komentar