LIFE.si Vam ponuja zanimive izdelke za dobro počutje! Že 35308 strank nam je zaupalo z naročilom!
  • info@life.si

    za brezplačno pomoč

  • BREZPLAČNA DOSTAVA

    pri nakupu nad 60eur!

Košarica

Košarica je prazna. Dodaj nekaj! ;)

16. December 2013 | Lepota

Naj se prazniki vidijo tudi na vaših nohtih!

Veseli december je tukaj! Komaj smo ga čakali, le še sneg manjka, da bo vse lepo belo in še bolj praznično. Če pa ga kljub našim srčnim željam vseeno ne bo, si ga lahko pričarate na vaših nohtih. Praznično vzdušje boste prijetno popestrile z božičnimi ali zimskimi motivi in klasičnimi rdeče – zeleno – belimi barvami.

Poslikava nohtovČudovita ideja, kako okrasiti vaše nohte se skriva v enostavnem pripomočku, ki ga lahko vsaka ženska uporabi – štampiljki za nohte. Tudi tiste, ki ste manj spretne z risanjem in poslikavami nohtov, boste zagotovo v nekaj poskusih osvojile tehniko in si na svoje nohte odtisnile čudovite motive! Potrebujete barvni lak za osnovo, en malo gostejši lak ali lak za štampljanje ter šablono in štampiljko. Zvezdice in snežinke so prava izbira za ta letni čas, štampiljka za nohte Salon ekspres pa vam bo pomagala, da bodo vaši nohti res izgledali fantastično!

Na nohte pa si lahko tudi kaj narišete – tokrat vam predlagamo božičkovo kapo, ki se lepo ujema s prihajajočimi prazniki. (slika nekje tukaj zraven!) Kako to naredite? Povsem preprosto je! Nohte najprej premažite z nevtralnim ali prozornim lakom. Konico malo bolj na široko premažite z rdečim lakom in s črnim linerjem narišite spodnji del kape. Pobarvajte še ta košček kape in z belim lakom naričite cof in obrobite kapo. In že ste na vaše nohte pričarale čudovito božičkovo kapo, ki bo zagotovo očarala prav vse vaše prijateljice!

Včasih je decembra vse polno aktivnosti in opravkov in zmanjka časa za urejanje nohtov. Ko ste v stiski s časom, je dovolj že, če nohte obarvate v rdečo barvo, nalepite nanje kakšno praznično ali zimsko nalepko in že imate praznične nohte, narejene v minimalnem času. Pa naj še kdo reče, da ženske nismo iznajdljive?


Dodajte komentar