LIFE.si Vam ponuja zanimive izdelke za dobro počutje! Že 35308 strank nam je zaupalo z naročilom!
 • info@life.si

  za brezplačno pomoč

 • BREZPLAČNA DOSTAVA

  pri nakupu nad 60eur!

Košarica

Košarica je prazna. Dodaj nekaj! ;)

16. November 2016 | Članki in nasveti, Hujšanje, Izpadanje las, Lepota, Nega kože, Nekategorizirano, Prehrana, Rekreacija, Spanje, Starost, Zdravje, Življenje

PREHRANSKA DOPOLNILA NATURE ESSENTIAL

Včasih je bila hrana vitaminsko in mineralno osiromašena. Že tedaj so morali otroci vsakodnevno pojesti žlico ribjega olja in vitaminski koncentrat, da bi odrasli v zdrave in močne ljudi. Dandanes ni nič drugače, saj nam zaradi slabih prehranjevalnih navad in hitrega tempa življenja primanjkuje esencialnih vitaminov in mineralov, ki jih telo nujno potrebuje. Pri jemanju prehranskih dopolnil je zelo pomemben podatek, kje so izdelana, ali je podjetje preverjeno, ali so njihova prehranska dopolnila ustrezno označena, varna za uživanje ter ali zdravstvene trditve ustrezajo in učinkovito vplivajo na organizem. V nadaljevanju predstavljamo podjetje, v katerem nastajajo prehranska dopolnila znamke NATURE ESSENTIAL.

bio-dis podjetje

Podjetje Bio-Dis Laboratorios iz Španije je bilo ustanovljeno leta 1992 kot družinsko podjetje, ki se ukvarja z izdelavo, distribucijo ter izvozom vitaminov, mineralov, naravnih prehranskih dopolnil in športnih izdelkov. Njihova želja po promoviranju športnega in zdravega življenjskega stila ter dobrega počutja ljudi se je ohranila vse do danes, ko imajo v lasti že več kot 400 registriranih izdelkov in več tržnih znamk. Med njimi so tudi prehranska dopolnila NATURE ESSENTIAL, ki jih lahko najdete na spletni trgovini Life.si.

Prehranska dopolnila NATURE ESSENTIAL so:testiranje prehranskih dopolnil

 • Izdelana na osnovi posušenega in nato zmletega sadja, oreščkov in zelišč
 • Preverjena in testirana v Evropski Uniji
 • Ustrezajo visokim standardom Evropske Unije za prehranska dopolnila
 • Kvalitetna in učinkovita
 • Cenovno ugodna in konkurenčna

 

V poplavi marketinških 'nategov' ter nekvalitetnih, zavajajočih in neučinkovitih prehranskih dopolnil je težko vedeti, katera so najboljša. Naša ponudba zajema veliko kvalitetnih prehranskih dopolnil NATURE ESSENTIAL, saj želimo pomagati ljudem pri doseganju ciljev (pa naj bo to izguba kilogramov, za več energije, boljši spanec, močnejše kosti in sklepe, boljšo in hitrejšo prebavo, imunski sistem, zdrave oči, lajšanje stresa …).

nature essentialPrehranska dopolnila se v največji meri priporoča tistim, ki ne marajo sadja in zelenjave, ob telesnih in duševnih naporih ter starostnikom, katerim telo ni zmožno proizvesti in vsrkati vseh potrebnih snovi. Prav tako se jih priporoča zdravim ljudem kot dodatek k prehrani, ki je osiromašena, škropljena  in gensko spremenjena oziroma vsem, ki si želijo dvigniti kakovost življenja.

Oglejte si našo pestro ponudbo prehranskih dopolnil NATURE ESSENTIAL, ki jih najdete pod zavihkom prehranska dopolnila in se o kvaliteti prepričajte sami.


Dodajte komentar