LIFE.si Vam ponuja zanimive izdelke za dobro počutje! Že 35321 strank nam je zaupalo z naročilom!
  • info@life.si

    za brezplačno pomoč

  • BREZPLAČNA DOSTAVA

    pri nakupu nad 60eur!

Košarica

Košarica je prazna. Dodaj nekaj! ;)

5. Maj 2013 | Članki in nasveti, Prehrana

Privošči si osvežujoč smoothie za na pot

Ste tudi vi ves čas v pogonu in imate pogosto trenutke ko ni in ni časa za spodoben obrok? V primeru, da ste ves čas na poti in nikakor ne najdete časa za nekaj normalnih grižljajev hrane ob jedilni mizi, vam ponujamo odlično rešitev. Privoščite si smoothie, ki je kosilo in pijača, vse v enem. Ste vegan oz. veganka? Odlično, uporabite sojin jogurt ali mandljevo mleko. Je kakšno sadje ali zelenjava, ki je ne marate? Noben problem, uporabite lahko katero koli sadje ali zelenjavo, saj je pri pripravi smoothie-ja edina ovira vaša domišljija! V primeru, da potrebujete nekaj bolj nasitnega in energijsko še bolj nabit obrok, lahko uporabite naravne beljakovinske praške, ki vas vsekakor ne bodo pustili lačnih.

Vse kar potrebujete je preprost mešalnik za smoothie-je, sadje ali zelenjavo, nekaj tekočine (mleko, jogurt, voda, itd.) in obilo domišljije. Kjerkoli in kadarkoli si boste lahko pripravili slasten energijski obrok, ki vas bo vedno nasitil, ne glede na to kje se boste nahajali ko vas bo pograbila lakota. Najboljši del priprave smoothie-jev je, da praktično ne morete pokvariti recepta in da je uspeh vedno zagotovljen. Banane se odlično mešajo z vsemi vrstami sadja in oreščkov. Jagode so odlične sveže in takrat ko je čas za njihovo zorenje. A ne glede na letni čas, lahko vedno najdete v trgovini skoraj vse vrste zmrznjenega sadja. Šop ali dva špinače skoraj nemudoma izgineta, ko prižgete mešalnik in ko se rezila pričnejo vrteti. Uporabite vanilijev, navaden jogurt ali jogurt z okusom banane in enostavno boste vedno dosegli osvežujoč in poln okus. V primeru, da želite povečati vnos vlaknin v svoje telo, enostavno vmešajte v zmes žličko ali dve pšeničnih kalčkov in vaše telo bo na okusen način prejelo nujno potrebne vlaknine.

Sedaj si le še privoščite praktičen mešalnik za smoothie-je, ki vam bo omogočal dovolj fleksibilnosti, ter se razvajajte z okusnimi energijskimi napitki, kamorkoli vas bo že zanesla pot.

Uporabite za pripravo SMOOTHIE MAKER II – aparat za pripravo zdravih napitkov, ki vam bo bistveno poenostavil pripravo smoothie napitka.


Dodajte komentar