LIFE.si Vam ponuja zanimive izdelke za dobro počutje! Že 35036 strank nam je zaupalo z naročilom!
  • info@life.si

    za brezplačno pomoč

  • BREZPLAČNA DOSTAVA

    pri nakupu nad 60eur!

Košarica

Košarica je prazna. Dodaj nekaj! ;)

18. Avgust 2014 | Hujšanje

V treh korakih do vitkejše postave

Strokovnjaki raziskovalnega centra Fred Hutchinson v ZDA so eno leto spremljali 123 prostovoljk, ki so imele težave s prekomerno telesno težo in uspešno izgubile odvečne kilograme.

V izsledkih raziskave so izpostavili tri preproste ukrepe, ki so bili najučinkovitejši pri izgubi telesne teže:

1. Čez dan je potrebno pojesti tri obroke
Tiste, ki so to pravilo dosledno upoštevale in niso izpuščale obrokov čez dan, so izgubile 8 kg več, kakor tiste, ki so čez dan izpuščale obroke.

2. Zapisujte si dnevnik obrokov in prigrizkov
Tiste, ki so si zapisovale svoje obroke, so izgubile 6 kg več kakor tiste, ki niso beležile svojih obrokov čez dan.

3. Pripravite si svoje kosilo za v službo
Prostovoljke, ki so si v službo prinesle kosilo od doma, so izgubile 5 kg več, kakor tiste, ki so za kosilo odšle jest ven.

Z malo organizacije in trdne volje, lahko z nekaj preprostimi ukrepi poskrbite, da bodo tisti odvečni kilogrami izpuhteli kar sami od sebe. Svoje obroke načrtujte vnaprej, tako da boste vedno imeli sestavine za svoje zdrave obroke pri roki. Obroke imejte vedno ob istem času in primerno razporejene preko celega dne.

V svoj prehrambni načrt dodajte barve in zabavo, ki vas bodo dodatno napolnili z energijo.
Life.si vam je pripravil pripomočke, ki vam bodo v pomoč, da boste lahko čim preprosteje vpeljati te drobne spremembe v svoje življenje:

1. Transportna posodica za solato
Eleganten dodatek v živahni zeleni barvi z zdravo vsebino. Solato si boste lahko umešali kar za svojo delovno mizo. V tej posodici je mogoče shranjevati solato, preliv za solato in pribor - vsakega posebej. Ko je čas za kosilo, vse skupaj le premešate in hrustljava solata je že pripravljena.

2. H2O Filtrirni bidon
Zanimive oblike in barve, ki se bo kar zlil z vašim delovnim okoljem. Navadno pipo iz vode boste lahko prefiltrirali, ter tako pili čisto in osvežujočo vodo. Postavite ga na vidno mesto, da vas bo preko celega dne opominjal, na zadostno pitje.

Spremembe v svojih navadah je težko vpeljati, zato si jih naredite čim bolj zabavne in enostavne, da jih boste z večjim veseljem osvojili.


Dodajte komentar