LIFE.si Vam ponuja zanimive izdelke za dobro počutje! Že 35036 strank nam je zaupalo z naročilom!
  • info@life.si

    za brezplačno pomoč

  • BREZPLAČNA DOSTAVA

    pri nakupu nad 60eur!

Košarica

Košarica je prazna. Dodaj nekaj! ;)

9. Maj 2014 | Osebni trener svetuje

Trening v naravi

Počasi se nam približuje lepše vreme, zato je dobra izbira trening v naravi, saj tako postane naše razpoloženje pozitivnejše. Zaradi svežega zraka in sproščujočega pogleda na prečudovito naravo, bomo kljub utrujenosti bolj sproščeni in bolj umirjeni. Poveča se tudi volja do izvajanja treninga.

Trening v naravi lahko izvajamo na več načinov. Ljudje se največkrat odločijo za tek, toda boljša izbira je kombiniran trening. Skupaj združimo več vrst treninga - trening za moč, vzdržljivost in kondicijo. Tako boste še bolj pospešili metabolizem, za več ur po treningu povečali porabo kalorij in poskrbeli še za bolj čvrsto telo.

V prejšnjem članku sem napisal kako se ogreti, raztezati in o treningu nasploh, zato o tem nebi več izgubljal besed. Trening naj poleg teka vsebuje vaje za krepitev mišic celega telesa, saj tako naredimo veliko več v krajšem času in rezultati bodo veliko boljši.

Za lažjo predstavo vaj, za krepitev mišic celega telesa med treningom v naravi, Vas bom spomnil na predmete, ki se nahajajo ob poti kjer tečete. Po navadi tečemo mimo dreves, klopi, otroških igral, stopnic,… Vse te predmete lahko uporabimo na ogromno načinov z malo domišljije.

ČE NE VESTE KAKO SESTAVITI KOMBINIRAN TRENING MI PIŠITE IN Z VESELJEM VAM BOM SVETOVAL.

Avtor: Marko Dominić


Dodajte komentar