LIFE.si Vam ponuja zanimive izdelke za dobro počutje! Že 35337 strank nam je zaupalo z naročilom!
 • info@life.si

  za brezplačno pomoč

 • BREZPLAČNA DOSTAVA

  pri nakupu nad 60eur!

Košarica

Košarica je prazna. Dodaj nekaj! ;)

18. November 2012 | Članki in nasveti, Izpadanje las

Ustavimo izpadanje las

Način kako se boste spopadli z izpadanjem las je popolnoma odvisen od vzroka in od tipa izpadanja las, ki je prizadel vaše lasišče:

 • V primeru, da izpadanje las povzroča jemanje določenega zdravila, vam lahko vaš osebni zdravnik preprosto le predpiše drugo zdravilo.
 • Prepoznavanje in zdravljenje infekcije lahko ravno tako ustavi izpadanje las.
 • Zdravljenje hormonskega ne ravnovesja lahko ravno tako prepreči nadaljnje izpadanje las.

Najbolj pomembno je, da prepoznate vzrok nastale težave in se nato lotite odpravljanja le te. Seveda obstajajo še vedno primeri, ko nobena ponujena rešitev ne zaleže, saj bi v nasprotnem primeru že zdavnaj izkoreninili vse gologlavce in obličja tega planeta, a nikar ne obupajte.

Vsekakor je priporočljivo, da nastale težave ne ignorirate in se z njo spoprimete povsem resno. Obstajajo primeru, ko izpadanje las vpliva tudi na psihično stanje posameznika in na njegovo samozavest v vsakdanjem življenju. Ker smo si vsi tako zelo različni je rešitev v mnogih primerih lahko zelo različna od posameznika do posameznika, zato prvo zberite čim več informacij o nastalem problemu, se posvetujte z strokovnjakom in nikar ne obupajte.

V primeru, da na koncu ne najdete nobene učinkovite rešitve, lahko še vedno razmislite o spremembi svoje frizure, nošnji lasulje, uporabi lasnih vložkov, različnih polnil za lasišče, ali pa se preprosto pobrijete po glavi in se spoprimete s težavo na povsem drugačen način, ki pa vsekakor daje povsem drugačne vrste zadovoljstvo.

Zelo zanimiva in predvsem učinkovita je tudi uporaba svetovne novosti na področju odpravljanja plešavosti, ki se imenuje LASERSKI GLAVNIK za ponovno rast las, pomagal je že mnogim, mogoče bo tudi vam!


2 misli na “Ustavimo izpadanje las”

2 komentaji na Ustavimo izpadanje las

 • vinko
  vinko pravi:

  Da bile močnejši in bolgste.

  Komentirano dne 19. November 2012 ob 19:35

 • vinko
  vinko pravi:

  Da bile bolgoste.

  Komentirano dne 19. November 2012 ob 19:37

Dodajte komentar