LIFE.si Vam ponuja zanimive izdelke za dobro počutje! Že 35337 strank nam je zaupalo z naročilom!
  • info@life.si

    za brezplačno pomoč

  • BREZPLAČNA DOSTAVA

    pri nakupu nad 60eur!

Košarica

Košarica je prazna. Dodaj nekaj! ;)

3. Februar 2014 | Zdravje

Vas kaj zebe?

Pa je le končno tu: sneg in prave zimske temperature! Žal nam je ponagajal še leden dež in žled, zato ste mnogi ostali po več ur brez elektrike. Vas je tačas kaj zeblo? Upamo, da ne preveč.

Danes smo vse preveč odvisni od elektrike, zato vam ponujamo nekaj rešitev, kako lahko tudi v hladnih dneh poskrbite, da vam bo prijetno toplo.

Tople roke1. Oblecite debelejša oblačila ali se pokrijte s toplo odejo!
Najbolj logična rešitev, ko nas zebe je, da se zavijemo v nekaj, kar bo ohranilo vašo toploto – to so toplejša oblačila ali mehka odeja. Danes je še bolj enostavno, kot včasih, saj je tu za vas odeja z rokavi, ki vas ne le segreje, ampak omogoča, da imate tudi roke na toplem, medtem ko z njimi nekaj počnete (na primer berete, upravljate z daljincem, jeste ali celo vozite avto).

2. Razgibajte svoje telo, to vas bo zagotovo pogrelo!
Dobro vemo, da vsaka telovadba pospeši pretok krvi in se ob tem segrejemo. Doma lahko tečete nekajkrat po stopnicah, naredite nekaj počepov ali trebušnjakov, ali s kakšnim povsem enostavnim športnim pripomočkom kot sta Push up duo ali Zoom Gym še bolj učinkovito razmigate celotno telo v nekaj kratkih minutah.

3. Popijte ali pojejte nekaj toplega, da vas pogreje odznotraj navzven!
SkodelicaDoma ni težko poskrbeti za toplo pijačo in jedačo, zatakne pa se, če ostanete ujeti kje na cesti v težkih snežnih razmerah. Takrat vas lahko reši Heating mug – termo skodelica za na pot, ki deluje na avtomobilsko vtičnico. V avtu vedno imejte spravljeno plastenko vode, vrečko čaja in topel napitek si boste lahko pripravili, takrat, ko boste najbolj potrebovali, da se pogrejete.

4. Ko ste zunaj, ne pozabite na kapo, šal in rokavice!
Nizke temperature zahtevajo uporabo kape, šala in rokavic, da pa vas ne bo preveč zeblo imejte obute tudi termo nogavice. Če vas ne bo zeblo v noge, vas ne bo tako hitro mrazilo. Z rokavicami pa težko upravljamo s pametnimi telefoni za dotik, zato so dobra alternativa zimske rokavičke za pametne telefone, ki imajo konice prstov prevlečene s posebno snovjo, zato jih pametni telefoni prepoznajo kot gole prste.

Zagotovo ste za vse načine za preganjanje mraza že kdaj slišali, tokrat pa smo jih samo za vas zbrali na enem mestu. Preženite mraz iz vaših kosti in vseeno uživajte v zimskih radostih, ki jih prinašata sneg in nizke temperature. Kepanje je čudovit način zimskega razgibavanja in skupinske igre v enem, naužijte se je, dokler je sneg!


Dodajte komentar