LIFE.si Vam ponuja zanimive izdelke za dobro počutje! Že 35337 strank nam je zaupalo z naročilom!
  • info@life.si

    za brezplačno pomoč

  • BREZPLAČNA DOSTAVA

    pri nakupu nad 60eur!

Košarica

Košarica je prazna. Dodaj nekaj! ;)

1. April 2013 | Hujšanje, Rekreacija

Znebimo se trebuščka še pred poletjem

V sodobnem času obstaja že kar veliko vaj in diet, katere bi naj na enostaven način odpravile maščobne obloge okoli našega trebuha ali ga le učvrstil do te mere, da bi brez sramu spet oblekli svoje nove kopalke.

Za razliko od preteklosti, ko na voljo nismo imeli pravih informacij o zdravem načinu življenja, imamo sedaj drugačno težavo in sicer, da je informacij tako veliko, da včasih ne vemo katere so uporabne in katere ne. Za vas smo pripravili zbirko 5 univerzalnih nasvetov, ki bodo pripomogli k odpravi maščobnih oblog okoli vašega trebuha. S pravo voljo in vztrajnostjo se lahko ponovno veselite poletja, ki je pred nami, ter se poslovite od maščobnih oblog, ki so se nabrale med zimo.

1.) Z rednim zajtrkom do napetega trebuščka

Mogoče je za nekoga ne razumljivo zakaj jesti več v primeru, ko želimo zmanjšati telesno težo in odpraviti maščobne obloge. Zanimivo je, da so študije pokazale, da zajtrk eno uro po tem ko se zbudimo, znižuje slab holesterol (LDL).

2.) Odpravite stres in odpravite ohlapen trebušček

Študije so pokazale, da je izločanje kortizola (hormon katerega telo izloča v času stresa) povezano s kopičenjem maščobe okoli trebuha. Zmanjševanje stresa bo pozitivno vplivalo na vašo mentalno in ravno tako na vaše fizično zdravje, kar se bo posledično odražalo tudi v obliko bolj zapeljivega in privlačnega trebuščka.

3.) 10.000 korakov na dan in maščobne obloge okoli trebuha bodo preteklost

V neki študiji je sodelovala skupina moških, ki je spremenila število korakov ki jih opravijo tekom dneva. Tekom študije so zmanjšali število korakov iz 10.000 na manj kot 1500 na dan (brez da bi spremenili svoj način prehranjevanja). Količina maščobe okoli trebuha se je le v 2 tednih povečala za 7%.

4.) S polnozrnatimi žitaricami do napetega trebuščka

Glede na zadnja dognanja strokovnjakov in glede na nedavne študije, ljudje ki uživajo polnozrnate žitarice, izgubijo več maščobnih oblog okoli trebuha kot tisti, ki uživajo več industrijsko predelanih žitaric.

5.) Pijte dovolj vode in odplaknite stran maščobne obloge okoli trebuha

Številne študije so pokazale, da zadostno pitje vode tekom dneva, lahko vode do bolj aktivnega metabolizma, ne glede na vrsto prehrane. Ob enem pitje zadostne količine vode, pomaga telesu da odplakne stran vse odpadne snovi in vse toksine, zaradi česar se izboljšuje splošno zdravje organizma.

Do poletja je le še nekaj mesecev, zato le zavihajte rokave in se pogumno spopadite z oblogami okoli trebuha, ki so nastale kot posledice mrzle in še posebej dolge zime 2013.


Dodajte komentar