Čistilec na paro HIDRO MOP

Nič več trdovratnega čiščenja!
  • Čiščenje in razkuževanje z močjo pare,
  • za vse vrste površin,
  • varna uporaba brez kemikalij.

Kako deluje čistilec na paro HIDRO MOP?

Čistilec na paro HIDRO MOP je parna čistilna naprava, ki čisti in razkužuje vse površine vašega doma le z vodo, ki jo uparjevalnik spremeni v paro. Keramične površine, kamen, linolej ali parket očisti z enim samim potegom! Ker naprava za svoje delovanje potrebuje le vodo, boste prihranili ogromno denarja za čistila in kemikalije, ki ste jih uporabljali do sedaj. Poleg tega boste pripomogli tudi pri zmanjševanju onesnaževanja okolja. Vsi prostori vašega doma bodo s to učinkovito čistilno napravo očiščeni in dezinficirani v krajšem času, kot bi to opravili z metlo, krpo in čistili. HIDRO MOP bo tako prepričljivo prihranil vaš čas in denar!

Čistilec na paro HIDRO MOP ima integrirani uparjevalnik, ki poveča čistilno moč vode in vaš celoten dom osveži, razkuži in očisti s paro. Na čistilni glavi se namesti krpe iz mikrofibre, ki še dodatno pripomorejo k učinkovitosti, saj se na njih ujamejo še najmanjši umazani delci. 

Cena: 83,90 €

Akcija 41,95 €

Čistilec na paro HIDRO MOP omogoča enostavno uporabo, saj:

  • s čistilno metlo z veliko trikotno glavo očisti velike površine, kot so talne obloge vseh vrst.
  • Čisti brez čistil in kemikalij, zato poleg prihranjenega denarja, pripomorete k čistejšemu okolju. 
  • Ko iz ročaja naprave enostavno odvijete ročaj, dobite ročni čistilec, s katerim se lahko lotite tudi manjših površin.
  • Velike steklene površine, kot so okna, balkonska vrata, ali steklene površine v kopalnici bodo brezhibno čiste z uporabo nastavka za ročno držanje.
  • Z nastavkom za zunanje čiščenje pa boste tudi bolj grobe zunanje površine očistili povsem z lahkoto, saj ima parni čistilec moč 1500 W.

Naj se vaš dom sveti, vi pa za čiščenje ne zapravite celega dneva?

Čistilec na paro HIDRO MOP

Za vas imamo pravo rešitev, ki bo prihranila tako vaš dragoceni čas, kot tudi denar! Neverjetni čistilec na paro HIDRO MOP je novodobna rešitev za vse gospodinje, saj omogoča povsem enostavno čiščenje in razkuževanje vašega doma, brez nepotrebnega drgnjenja in uporabe agresivnih in zdravju ter okolju škodljivih kemikalij.

Parni čistilec ima namreč posebni uparjevalnik, ki segreje vodo in jo ob vašem pritisku na gumb sproži skozi eno od priloženih nastavkov. Lahko ga uporabite za kompletno čiščenje vašega doma, vse pa opravite kot bi mignil! Z gumbom lahko regulirate moč pare, ter jo tako prilagodite čiščenju občutljivejših površin ali trdovratnejšim madežem. Nastavek za ročno držanje pa vam z lahkoto omogoča prehajanje med različnimi površinami v vašem domu.

S čistilcem na paro HIDRO MOP ne boste porabili niti evra več za nepotrebna čistilna sredstva in prispevali velik delež k varovanju okolja!

Želim naročiti čistilec na paro HIDRO MOP =====>

Vas umazanija in neprijetne vonjave spravljajo ob živce?

Čistilec na paro HIDRO MOP

Vsi dobro vemo, da je kombinacija vlage in toplote pravi raj za razvoj mikroorganizmov,  ki se veselo razmnožujejo in ogrožajo vaše zdravje. Kopalnica in kuhinja sta tako najbolj na udaru, zato je pomembno, da pri čiščenju teh prostorov posebno pozornost namenite razkuževanju in ne le vidnim madežem.

S čistilcem na paro HIDRO MOP boste vse površine v kopalnici ali kuhinji povsem enostavno očistili in hkrati tudi razkužili brez uporabe enega samega čistila. Moč pare, ki doseže tudi najbolj trdovratno umazanijo v WC školjkah, pobeli počrnele fuge med ploščicami in povsem brez truda odstrani vodni kamen na pipah in keramiki, hkrati pa odstrani tudi zamaščene obloge v vaši pečici, vas bo povsem navdušila!

Ko boste enkrat poskusili čiščenje in razkuževanje vašega doma s parnim čistilcem, ne boste nikoli več posegli po krpah in čistilnih sredstvih, vaš dom pa ne bo nikoli več zaudarjal po umazaniji!

Želim naročiti čistilec na paro HIDRO MOP =====>
Ocene

Ocene in komentarji-1ocen(e)

praktičen Ocena od Aldijana
Ocena
Prejšnjega sem menjala ker je bil izredno nepraktičen, ta mi je zelo všeč, saj lahko z njim pridem tudi do vseh najmanjših kotov. (Poslano 13. 11. 2014)

Napišite svoj komentar

Napisali boste oceno za: Čistilec na paro HIDRO MOP

Kako si ocenil ta artikel? *

 
1 1 točka
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Ocena