DermaLife Prestige

Pomlajuje in gladi kožo ter odpravlja celulit
  • gladi in učvrsti kožo
  • odpravlja videz pomarančne kože in celulita
  • odstranjuje strije in zmanšuje brazgotine

Brez celulita in z čudovito napeto kožo z 1 samim pripomočkom!

Bi se radi znebili pomarančne kože, strij, učvrstili kožo … Imate za vse to polno kopalnico pripomočkov? Kreme, losjone, masažne aparate … pred poletjem pa začnete celo obiskovati drage salone?

Nadomestite vse to z enim, revolucionarnim pripomočkom, ki se imenuje DermaLife in je popolnoma VAREN Micro-needling pripomoček, ki z svojimi 540 mikroiglicami daje res izjemne rezultate. Dolžina iglic je 0,5 mm.

DermaLife je lepotni pripomoček, ki vam bo v nekaj tednih občutno zmanjšal videz celulita, učvrstil kožo in vam polepšal kritične dele: trebuh, zadnjico, noge.

Cena: 29,90 €

Akcija 17,94 €

  • Ne povzroča stranskih učinkov
  • Ne pušča trajnih posledic na koži in ne povzroča bolečin med uporabo.
  • Izjemno se poveča absorbcija hranilnih snovi v kožo (krem itd.)
  • Vzpodbuja nastajanje kalogena.
  • Uporabljamo ga lahko kjerkoli in kadarkoli (doma, na dopustu…)

Preprosto najboljša izbira, ko iščete kompromis med visoko kvaliteto in sprejemljivo ceno!

Naravna terapija, ki izboljša čvrstost in napetost kože

DermaLife Prestige

Terapija z DermaLIfe povzroči mikro vbode, ki sprožijo v telesu naraven proces samozdravljenja. Mikro kirurške iglice nameščene na valju, sprožijo živčne receptorje, ki zaznajo poškodbo na koži. Živčni dražljaji se prenašajo do možganov, ki sprožijo proces zdravljenja kože. Ta proces spodbuja rast novih celic, ki se pretvarjajo v vlakna kolagena in elastina. To pomaga pri odpravi pomarančne kože, odpravi celulita, strij, nosečniških stij, brazgotin, vdolbinic, ki so posledice aken.

DermaLife, se od običajnih micro-needling pripomočkov razlikuje po številu iglic, saj ima kar 540 mikroiglic, boljši material, prestižen izgled in je namenjen obdelavi večjih površin (Noge, Zadnjica, Hrbet, Trebuh). Pri terapiji valjate le 1x navpično in 1x vodoravno in z njim opravite terapijo hitreje. V kolikor se DermaLife uporablja 2 do 3 krat tedensko, ga je priporočljivo zamenjati vsake 3 do 4 mesece, to pa predvsem iz higienskih razlogov in ker iglice na valju z redno uporabo, postjajo malenkost »tope«, efekt pa ni več enak.

Prvi vidni rezultati so odvisni od kožnega problema, ki ga želite odpraviti (gube, strije, akne, celulit,..), a vidne spremembe boste opazili že v enem tednu! Priporočamo, da pred prvo uporabo naredite fotografijo mesta, ki bo predmet tretmana in po 7 dneh uporabe primerjate stanje. Tako se boste lahko prepričali o učinkovitosti micro-needling valja DermaLife .

DA, takoj želim polepšati svoje telo z DermaLife Prestige!

DermaLife uporaba

DermaLife Prestige

1. korak - PRED UPORABO

Pred uporabo kožo temeljito očistite in osušite. Poskrbite, da bo vaše okolje čisto in sterilno.

Priporočamo, da ga vsaj enkrat tedensko dezinficirate z antibakterijskim sredstvom, ki ga kupite v lekarnah (npr. namenjen piercingom..), ali 70-75% alkoholom.

2. korak - UPORABA

S čistim valjčkom potegnite po vseh smereh, kot prikazuje spodaj prikazana slika, v vsako smer (odvisno katero področje kožne obdelujete). Potegnite po vaši koži en krat navpično in vodoravno.

Uporaba na LASIŠČU: Pred uporabe lase osušite. Nato potegnite po vašem lasišču en krat navpično in vodoravno.

3. korak - PO UPORABI

Takoj po terapiji kožo osvežite s hladno vodo in nežno osušite. Priporočljivo je, da nanjo nanesete hranilno kremo.

Po tretmaju se priporoča nanos hranilne kreme z veliko vitamina C. Pri odpravljanju pomarančne kože in celulita, se lahko nanese tudi anticelulitna krema, v primeru strij, krema proti strijam, v primeru brazgotin pa krema, ki pomaga mehčati kožo brazgotin.

Po uporabi Dermalife sperite pod vročo vodo in položite na čisto površino, da se popolnoma osuši. Ob koncu uporabe valjar shranite v priloženo škatlico.

DermaLife v koži odpre mikro kanale, s čemer je omogočen globinski prodor hranilne kreme in s tem njena večja učinkovitost. Mikro kanali povzročeni z uporabo micro-needling pripomočka DermaLife se ponovno zaprejo v roku ene ure. Koža lahko po tretmaju postane rdeča, vendar rdečica v kratkem času po uporabi izgine.

Imate razdraženo kožo, glivična obolenja kože, aktivno herpesno okužbo, aktivne akne, odprte rane ali probleme pri celjenju ran ipd., potem DermaLife PRESTIGE NE UPORABLJAJTE, ampak se pred njegovo uporabo posvetujte z zdravnikom ali dermatologom. Odsvetujemo uporabo Aspirina, Nurofena, vnašanja vitamina E, skratka vseh sredstev, ki povzročajo redčenje krvi vsaj 14 dni pred in po terapiji.

DA, takoj želim polepšati svoje telo z DermaLife Prestige!
Ocene

Ocene in komentarji-1ocen(e)

Mozolji Ocena od Lucija
Ocena
kot pubertetnica sem imela precej mozoljev, s pomočjo derma rolerja sem si lahko precej izboljšala videz kože, kateri so akne pustile nekaj grdih brazgotin. (Poslano 27. 02. 2014)

Napišite svoj komentar

Napisali boste oceno za: DermaLife Prestige

Kako si ocenil ta artikel? *

 
1 1 točka
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Ocena