DHA + LUTEIN - Za oči in možgane

Za ostrejši spomin
in vid
 • Pomemben za razvoj možganov,
  oči ter živčevja
 • Ohranja zdravje
  in funkcijo
  vida
 • Za zdravje oči

Ob nenehnem delu z računalnikom, gledanjem televizije in branju pozno v noč, kaj hitro sledi slabšanje vida in slabljenje zdravja oči. Skozi leta lahko pripelje do resnejših zdravstvenih zapletov. Zato je toliko bolj pomembno da poskrbimo za zadosten vnos omega 3 maščobnih kislin in luteina v telo, ki nam pomagajo ohranjati zdravje oči in možganov. Z zadostnim vnosom hranilnih snovi za oči in boljšo nego oči, lahko preprečujemo boleče in utrujene oči.

V izdelku DHA + lutein najdete najkvalitetnejši FloraGLO lutein, ki je laboratorijsko testiran in patentiran. DHA (dokozaheksaenojska kislina), ki je v izdelku, je bolje poznana kot omega 3 maščobna kislina in zaradi svoje vrhunske kakovosti zadosti vsem dnevnim potrebam telesa po DHA.

Cena: 17,00 €

Akcija 14,00 €

Dnevni potrebi telesa po DHA in LUTEINU zadostuje 1 kapsula. Le z eno kapsulo na dan bistveno pripomoremo k zdravju svojih oči in živčevja.

 • Za ohranjanje ostrega vida
 • Za boljše zdravje oči
 • Za boljše zdravje živčnega sistema
 • Za boljše zdravje možganov
 • Za izboljšane retinalne funkcije

DHA

DHA + LUTEIN - Za oči in možgane

DHA ali dokozaheksaenojska kislina je omega-3 maščobna kislina, ki jo najdemo v ribah. Ribe bogate z DHA so losos, tuna in sardine. Prav tako pa se nahaja v oreščkih. DHA je v telesu nujna za pravilen razvoj in zdravje celic. Izrednega pomena je pri razvoju nevronov. Znanstveniki opažajo vse večji vpliv DHA tudi pri funkciji vida. DHA je namreč ena izmed glavnih sestavin mrežnice – dela očesa, ki je odgovoren za sprejem svetlobe in formacijo vida. Študije so pokazale, da so se pri živalih, pri katerih v prehrani ni bilo dovolj DHA, pojavile težave z vidom in propad mrežnice. S pomanjkanjem omega-3 maščobnih kislin pa so povezane tudi mnoge težave oči (npr. sindrom suhega očesa ali s starostjo povezana degeneracija mrežnice).

Želim izboljšati svoj vid ter zdravje oči in možganov

LUTEIN

DHA + LUTEIN - Za oči in možgane

Lutein je eden izmed 600 karotenoidov, ki jih lahko najdemo v naravi. Soroden je beta karotenu ter vitaminu A. V človeškem telesu ga najdemo predvsem v mrežnici, kjer ima, po nekaterih študijah, pozitiven vpliv na gostoto pigmentacije mrežnice.
Prehransko dopolnilo DHA + LUTEIN vsebuje  FloraGLO lutein. Klinično preverjen lutein, ki je pridobljen iz homogene mešanice olja in smole ognjiča. Je najkvalitetnejši in najčistejši lutein na tržišču, s katerim so izvedli veliko število nadzorovanih kliničnih raziskav.

Želim izboljšati svoj vid ter zdravje oči in možganov

VPLIV NA ZDRAVJE

Prehransko dopolnilo DHA + lutein vpliva na razvoj možganov, oči in živčnega sistema. Glede na to da so naše oči čez dan izredno obremenjene, lahko nepravilna skrb za oči in pomajkanje hranilnih snovi za oči, vplivajo na slabšanje vida in slabše zdravje oči. Prav je da tudi njim privoščimo nego in prepotrebne hranilne snovi, ki bodo vplivale na njihovo izboljšanje in ohranjale oster vid.

Raziskave nakazujejo ugoden vpliv DHA na funkcije mrežnice.

Za ohranjanje zdravja funkcij možganov, živčevja in oči je priporočen vnos DHA 250mg dnevno. V pakiranju prejmete 50 kapsul, kar zadostuje skoraj za 2 meseca uporabe. Priporoča se 1 kapsula na dan.

Opozorilo: 

 • Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti!
 • Ne uporabite, če je pečat pod pokrovom poškodovan.
 • Shranjevati nedosegljivo otrokom!
 • Shranjujte pri temperaturi do 25 °C na mestu, ki je zaščiteno pred vlago in svetlobo.
 • Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.
 • Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Proizvajalec: Laboratorios BIO-DIS, Pol. Industrial Majaravique, 30-D, 41309 La Rinconada, Sevilla (Spain)

Želim izboljšati svoj vid ter zdravje oči in možganov
Ocene

Ocene in komentarji-2ocen(e)

Deluje Ocena od Lojze, Sevnica
Ocena
imam dedne težave z očmi in mi res pomaga kot preventiva, priporočam. (Poslano 2. 12. 2016)
kaj ti bo bilobil Ocena od Marjana
Ocena
tole je boljše, cenejše na dolgi rok in še bolj učinkovito...no ampak to je čle moje mnenje, sama sem izredno zadovoljna. (Poslano 23. 02. 2014)

Napišite svoj komentar

Napisali boste oceno za: DHA + LUTEIN - Za oči in možgane

Kako si ocenil ta artikel? *

 
1 1 točka
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Ocena