Vakuumske vreče za shranjevanje oblačil Compak Bag

Zložite oblačila,
izsesajte zrak
in prihranite prostor!
 • Shranite do
  30% več oblačil
 • Zaščitite oblačila
 • Boljša preglednost
  nad shranjenimi oblačili

Zakaj potrebujem Vakuumske vreče Compak Bag?

Ste ob menjavi sezonskih oblačil, našli svoja oblačila poškodovana? Samo shranjevanje pa je zavzelo veliko vašega prostora v omari ali na podstrešju? Je bilo potrebno shranjena oblačila zopet oprati in zlikati?

Čas je da preizkusite Vakuumske vreče za shranjevanje oblačil in mehkih predmetov, da se ta zgodba naslednjo sezono ne bo zopet ponovila.

Ali je veliko dela s shranjevanjem oblačil v vakuumske vreče?

Čista in suha oblačila shranite v vrečo. Izsesajte zrak in opazujte, kako cel kup oblačil kopni pred vašimi očmi. Neverjetno? Sploh ne. Z Vakuumskimi vrečami Compak Bag je to čisto preprosto.

Vreče nato shranite kjer želite. Naslednjo sezono boste našli svoja oblačila sveža in urejena kot dne, ko ste jih shranili.

Kaj vse lahko shranim v vakuumskih vrečah?

 • Bunde,
 • smučarske kombinizone,
 • oblačila,
 • plišaste igrače,
 • ...

Z našimi Vakuumskimi vrečami Compak Bag boste lahko brez skrbi shranili posteljnino, vzglavnike in odeje, saj so med največjimi na trgu. S tem boste prihranili tudi do 75% vašega prostora. Izdelke, ki jih želite shraniti, pospravite v vrečo. Zaprite vrečo in skozi posebno odprtino izsesajte zrak s katerimkoli sesalcem. Vrečo s shranjenimi predmeti nato pospravite pod posteljo, v omaro, na omaro, na podstrešje...

Vakuumske vreče za shranjevanje oblačil Compak Bag so izdelane iz PVC materiala, ki nepredušno shrani vaša oblačila, jih ščiti in zaradi kvalitetne izdelave omogoča večkratno uporabo. 

11,40 €
 • Vaša oblačila zaščiti pred umazanijo, vlago, insekti in neprijetnimi vonjavami
 • Hitra in preprosta uporaba
 • Prihranite do 75% prostora
 • Narejeno iz najlona in polietena
 • S prilagodljivo odprtino za vse sesalce
 • V pakiranju prejmete 1 vakuumskoi vrečo v velikosti 100 x 125 cm
 • Dobra preglednost nad shranjenimi oblačili, saj so vreče prosojne

So vaši predali in omare polni oblačil, ki jih niste nosili že celo večnost? Shranite jih v Vakuumske vreče Compak Bag, in s tem kar potrojite prostor v vaših omarah in predalih. Imeli boste več prostora in boljšo preglednost.

Uporaba vakumskih vrečk je enostavna!

Vakuumske vreče za shranjevanje oblačil Compak Bag

Vaša oblačila bodo na suhem in varnem v štirih enostavnih korakih!

 1. Čista in suha oblačila pospravite v Vakuumsko vrečo Compak bag.
 2. Zaprite vrečo.
 3. Vaša oblačila so sedaj nepredušno zaprta.
 4. Skozi posebno odprtino, kateri se prilegajo vse vrste gospodinjskih sesalcev, izsesajte zrak iz vreče. Pred vašimi očmi bo skopnel cel kup shranjenih oblačil.

Pri shranjevanju oblačil s pomočjo vakuuma lahko prihranite 30% prostora. Če shranjujete zimska oblačila, posteljnino, odeje ali vzglavnike pa lahko prihranite vse do 75% prostora. Oblačila so pregledno in varno spravljena do naslednje uporabe.

Vakumsko vrečo lahko večkrat uporabite, tako boste z enim nakupom poskrbeli za več sezon prijetnega shranjevanja in varčevanja s prostorom. Ne kupujte novih omar in komod. Poskrbite za več prostora in boljšo preglednost že z Vakuumsklimi vrečami Compak Bag.

Poskrbite za pravilno skladiščenje vaših oblačil
Ocene

Ocene in komentarji-3ocen(e)

Ljubljana Ocena od Maja
Ocena
Super vakuumske vreče in najboljše kvalitete od vseh kar sem jih kdaj uporabila. Vsa oblačila se lepo stisnejo in prihranila sem veliko prostora v omari. (Poslano 19. 04. 2016)
Za otroška oblačila Ocena od Janja
Ocena
V njih imam vse oblekice, ki jih je starejši sin prerasel. Ko jih potrebujem za mlajšega jih brez težav najdem. Pa še ko jih odprem so še lepe in izgledajo, kot bi jih zlikala. (Poslano 25. 08. 2014)
Zelo praktično Ocena od Ljubica
Ocena
Če ne bi uporabljala vakuumskih vrečk za oblačila, bi dejansko morala kupiti še eno omaro. Za katero pa tako nimamo prostora doma :) (Poslano 22. 08. 2014)

Napišite svoj komentar

Napisali boste oceno za: Vakuumske vreče za shranjevanje oblačil Compak Bag

Kako si ocenil ta artikel? *

 
1 1 točka
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Ocena