Stroški poštnine in dostava

1. Stroški

Znotraj Republike Slovenije lahko izbirete dostavno službo GLS. Strošek poštnine se razlikuje glede na izbrano dostavno službo. Pri plačilu po povzetju si obračunamo še dodaten strošek za plačilo po povzetkju, ki znaša 1 eur.

 V primeru da se vam ti podatki zdijo komplicirani, nikar ne skrbite, košarica vam bo vedno izračunala prave in dejanske stroške poštnine. 

  Pošta Slovenije GLSd.o.o.
Vrednost naročila 0 eur do 35 eur 3,9 eur 2,9 eur
Vrednost naročila 35 eur do 60 eur 3,9 eur 1,9 eur


Naročila nad 60 eur bomo brezplačno dostavili na vaš izbrani naslov! Pri izbiri plačila po povzetju si tudi pri brezplačni poštnini obračunamo še dodaten strošek za plačilo po povzetju, ki znaša 1 eur.


2.  Dostava in dostavni časi

Vsi izdelki ki so na zalogi bodo odposlani na vaš izbrani naslov naslednji delovni dan. Izdelki ki so na zalogi in so naročeni do 13:00 ure, bodo odposlani na vaš naslov še isti dan. V primeru da izdelka ni na zalogi, vas bomo kontaktirali in vam sporočili nov predviden čas dostave. Dostavo svojega paketa lahko pričakujete v 1-2 delovnih dneh po tem ko je ta odposlan in našega centralnega skladišča. Dostavna služba GLS d.o.o. dostavlja pakete od ponedeljka do petka. Pakete dostavljene preko Pošte Slovenije lahko prevzamete tudi ob sobotah.