Ginseng Koreano - za energijo

Ginsenozidi v korejskem ginsengu:
 • krepijo miselne funkcije,
 • krepijo telo in duha,
 • krepijo in vzdržujejo spolno funkcijo.

Se vsako jutro zbujate nenaspani in povsem brez energije? Zvečer kar padete v posteljo in takoj zaspite, namesto da bi mirne večerne urice posvetili Vaši soprogi? Naporen in stresen vsakdan je pogosto kriv, da smo povsem izčrpani in brez energije, zvečer pa si želimo le miru in spanca. Če bi radi spremenili Vaš vsakdan in v svoje življenje vnesli več energije, svežine in novega zagona, potem je skrajni čas, da spoznate tisočletno kitajsko skrivnost, ki Vas bo napolnila z energijo in Vam omogočila, da boste vsak dan pričeli sveži ter spočiti

Skrivnost, o kateri govorimo, je rastlina, ki jo z latinskim imenom imenujemo Panax ginseng oziroma po naše: korejski ginseng (žen šen).

Cena: 14,50 €

Akcija 9,90 €

Ginseng je rastlina, ki raste le na severni polobli in je že tisočletja sestavni del kitajske tradicionalne medicine. Njeno rastišče so hladni predeli vzhodne Azije, predvsem Koreja in Kitajska. Njene pozitivne vplive na telo so s pridom uporabljali že kitajski cesarji, ki so posušeno korenino ginsenga sprva uporabljali za krepitev telesa, kot vir dodatne energije in pomoč za premagovanje naporov, do danes pa smo ugotovili, da ima ta rastlina mnogo koristnih učinkov na naše telo:

 • krepi in vzdržuje mentalne funkcije, ki so zaradi napora na delovnem mestu pogosto zmanjšane in oslabljene,
 • krepi telo in duha ter nam tako pomaga pri premagovanju težjih fizičnih in psihičnih naporov,
 • pomaga pri izboljšanju počutja ter energije, kar se kaže kot večji zagon ter večja zbranost,
 • krepi in vzdržuje spolno funkcijo, ki je zaradi vsakdanjega stresa in pomanjkanja energije pogosto na udaru.

Ginsenozidi - skrivnost, ki resnično deluje!

Ginseng Koreano - za energijo

Glavni »krivec«, ki skrbi za vse pozitivne učinke, ki nam jih prinaša posušena korenina ginsenga, so aktivne učinkovine, ki jih strokovno imenujemo tudi ginsenozidi.

V korejskem ginsengu lahko najdemo več kot 100 različnih ginsenozidov, ki se po absorpciji v našem telesu vežejo na specifične receptorje in tako stimulirajo naše telo na mnogih področjih ter poskrbijo za vse naštete blagodejne učinke.

Poleg ginsenozidov pa lahko v korenini najdemo tudi polisahardine in beta-glukane, za katere znanstveniki predvidevajo, da sodelujejo pri krepitvi in izboljšanju imunskega sistema.

Želim, da bo moje življenje ponovno polno energije!

Je ginseng primeren tudi zame?

Ginseng Koreano - za energijo

Dokaz, da ima ginseng pozitiven učinek na telo, so tudi mnogi zadovoljni uporabniki, ki jih lahko najdemo na različnih spletnih forumih, kjer opisujejo svoje izkušnje.

Profil uporabnikov, ki opisujejo spremembe na bolje, je pester in obsega:

 • podjetnike, ki imajo dolg, težaven in naporen delovnik,
 • športnike, ki želijo izboljšati svoje treninge ter zmanjšati utrujenost po njih,
 • študente, ki jim vsakodnevne študijske obveznosti in priprave na izpite jemljejo energijo in
 • vse ostale ljudi, ki se soočajo z vsakodnevnim fizičnim ali psihičnim naporom.

Vsi zadovoljni uporabniki pišejo o tem, da zjutraj veliko lažje vstanejo, saj se zbujajo sveži in spočiti. Nekateri pravijo, da jim je ginseng povrnil energijo, za katero so mislili, da je že zdavnaj izgubljena, mnogi pa so ugotovili, da ima ta rastlina tudi pozitivne učinke na njihovo spolno življenje, saj je okrepila njihovo spolno moč ter potenco.

Želim, da bo moje življenje ponovno polno energije!

Kako najhitreje do najboljših rezultatov?

Ginseng Koreano - za energijo

Za kar najboljše rezultate in čim hitrejši povratek energije Vam svetujemo, da enkrat na dan skupaj s hrano (najbolje kar med zajtrkom) vzamete dve kapsuli našega prehranskega dopolnila Korean Ginseng.

Jutranji odmerek bo poskrbel, da boste dan pričeli sveži, zbujeni ter polni energije, ki bo trajala vse do poznih večernih ur! Videli boste, da Vam v času okoli kosila ne bo več zmanjkovalo energije, popoldanski počitek, ki je postal že skoraj rutina, pa bo v nekaj dneh postal preteklost.

Če se tudi Vi sprašujete, kam je izginila vsa energija, ki bi jo tekom dneva s pridom uporabili, je odgovor na dlani. S pomočjo našega prehranskega dopolnila Korean Ginseng boste ponovno odkrili Vaš vir energije, ki zlepa ne bo usahnil in iz katerega boste črpali navdih ter nove ideje!

Opozorilo: 

 • Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti!
 • Ne uporabite, če je pečat pod pokrovom poškodovan.
 • Shranjevati nedosegljivo otrokom!
 • Shranjujte pri temperaturi do 25 °C na mestu, ki je zaščiteno pred vlago in svetlobo.
 • Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.
 • Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Proizvajalec: Laboratorios BIO-DIS, Pol. Industrial Majaravique, 30-D, 41309 La Rinconada, Sevilla (Spain)

Želim, da bo moje življenje ponovno polno energije!
Ocene

Ocene in komentarji-1ocen(e)

naravno a tudi za športnike Ocena od Maks, 25
Ocena
Že dobra 4 leta se ukvarjam z body buildingom, ker težko dosežeš vidne rezultate brez prehranskih dodatkov moram priznati da sem poskusil že marsikaj....a ko so se pričele težave z želodcem sem se odločil, da v svoje telo ne dam nobene kemije več. Že 6 mesecev treniram izključno s pomočjo naravnih prehranskih dopolnil, ki izvrstno nadomeščajo kemično obdelane dodatke. pijem smoothie in jih mešam z organskimi beljakovinami...včasih dodam tudi kakšen acai ali goji, ki dajo enak učinek kot kemija. Zaradi dnevnih naporov sem pogosto brez energije, zato so mi na Life svetovali tudi Ginseng kapsule....ODLIČNA stvar in 100x boljša kot red bull, pa še naravna! (Poslano 26. 02. 2014)

Napišite svoj komentar

Napisali boste oceno za: Ginseng Koreano - za energijo

Kako si ocenil ta artikel? *

 
1 1 točka
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Ocena