Gym Form Duo - sistem za učvrstitev celega telesa

Z najnovejšo tehnologijo do čvrstega in lepega telesa,...
  • Hitro in enostavno
  • Diskretno in udobno

Naj vas hujšanje, celulit in ohlapna postava ne spravljajo več v obup,...

V želji po lepem in čvrstem telesu se lahko ponavadi odločimo le za eno možnost ali kombinacijo obeh dveh: stroga in mučna dieta, naporen fizičen trening ali kombinacija obojega. Ampak ali obstaja alternativa?

Predstavljamo vam novost na trgu in alternativen način s katerim lahko udobno, hitro in enostavno pridete do čvrstega telesa. V preteklosti so že obstajali podobni elektronski stimulatorji a revolucionaren sistem Gym Form Duo je poseben prav zaradi dveh ločenih elektrod in zmožnosti vadbe prav vsake mišice našega telesa posebej.

Cena: 29,90 €

Akcija 17,95 €

Skrivnost vadbe z elektronsko stimulacijo pozna tudi medicina in vesoljska tehnologija!

Ni ga fizioterapevta, ki ne bi poznal številnih prednosti, ki jih ponuja vadba mišic z elektronsko stimulacijo,...ravno tako bi si astronavti težko predstavljali boljše vzdrževanje mišične mase in bolj udobne vadbe v brezzračnem prostoru kot ravno z elektro stimulacijo.

Gym Form Duo sistem preprosto dominira pred ostalimi podobnimi sistemi za elektro stimulacijo ta hip:

  • Le z nekaj minutami na dan do vidnih rezultatov
  • Krepi, definira in oblikuje mišice in tkivo v podkožju (koža je bolj napeta)
  • Kar 60 različnih načinov vadbe (6 programov in 10 intenzivnostnih stopenj)
  • 2x bolj intenzivna stimulacija (2 revolucionarni elektrodi na posebnih lepljivih blazinicah)
  • Diskretno in neopazno

Vas misel na kopalke spravlja v obup?

Gym Form Duo - sistem za učvrstitev celega telesa

Dobro počutje je še kako pomembno in je odvisno predvsem od našega psihičnega in tudi od fizičnega stanja. V kakšnem stanju je tvoje telo?
Izračunaj svoj indeks telesne mase (ITM) in si odgovori na vprašanje, ali je potrebno izboljšati stanje v katerem je tvoje telo? KLIKNI ZA IZRAČUN INDEKSA TELESNE MASE 

Težave s prekomerno telesno težo?

Zaradi prekomerne telesne teže in debelosti obstaja veliko večja možnost za pojav dejavnikov tveganja za nastanek kroničnih nenalezljivih bolezni (zvišan krvni tlak, zvišan krvni sladkor, zvišane krvne maščobe) ter nastanek in razvoj bolezni same (bolezni srca in ožilja, nastanek raka na dojkah in debelem črevesju, bolezni dihal, bolezni gibalnega aparata). (VIR: http://www.zzzs.si)

Celulit in pomarančna koža kvarita vašo samopodobo?

Dejstvo je, da 8 od 10 žensk trpi za pomarančno kožo ali celulitom. Celulit je nepravilno razporejena želatini podobna snov, sestavljena iz maščobe, vode in odpadkov, ujeta tik pod kožo. Nastaja zaradi prevelike količine maščobe v telesu in povečanja maščobnih celic.

Uporabi Gym Form Duo kot samostojni vadbeni pripomoček ali v kombinaciji s svojo trenutno dieto ali fizično vadbo in tvoje telo ti bo hvaležno! Izkoristi revolucionarni sistem za elektronsko stimulacijo mišic in z njegovo pomočjo oblikuj svoje telo vse do zavidljive postave!

Izkoristite celoviti sistem za učvrstitev celega telesa!

Sproščujoča antistresna masaža

Gym Form Duo - sistem za učvrstitev celega telesa

Hiter tempo življenja in izzivi katere nam prinaša sodobno življenje puščajo na nas posledice, ki se kažejo v obliki stresa.

Posledice stresa se kažejo na prav vseh nivojih našega psihičnega in fizičnega počutja, zato je prav da se proti stresom borite prav vsak dan.

Gym Form Duo ni le vadbeni pripomoček za krepitev našega fizičnega telesa, ampak nam omogoča tudi sproščujočo masažo naših mišic po napornem dnevu. Izberite si masažni program, ki vam najbolj ustreza in si privoščite sproščujočo Gym Form Duo masažo.

Izkoristite celoviti sistem za učvrstitev celega telesa!
Ocene

Ocene in komentarji-2ocen(e)

4 Ocena od Kristjan, 21
Ocena
v kombinaciji s telesno aktivnostjo deluje čisto ok (Poslano 27. 02. 2014)
ma teh elektrod je bilo pa že preveč Ocena od Klemen, Vransko
Ocena
če se ne motim je takšnih in drugačnih pripomočkov bilo že več kot preveč, vsakih nekaj let hočete nasrati koga na novo, mene ne bote! (Poslano 27. 02. 2014)

Napišite svoj komentar

Napisali boste oceno za: Gym Form Duo - sistem za učvrstitev celega telesa

Kako si ocenil ta artikel? *

 
1 1 točka
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Ocena