Izoflavoni soje

Olajšajte si menopavzne težave s sojinimi izoflavoni
  • Odpravljajo menopavzalne težave in nelagodja
  • Pomagajo vzdrževati hormonsko ravnovesje
  • Ščitijo pred oksidativnim stresom in radikali

Ne dajte se ji!

Ne dovolite da vam menopavzne težave grenijo življenje. Bodite zopet na višku svoje energije in osupnite.

Prehransko dopolnilo sojini izoflavoni vsebuje vrsto naravnih sestavin z namenom da vam olajšajo težave, ki se pojavijo v obdobju nastopa menopavze. Menopavza je naravni pojav. Njen nastop pa spremlja cela vrsta tegob, ki lahko ženskam povzročajo resne težave. Z napredkom medicine je k sreči tudi te težave sedaj mogoče lajšati na popolnoma naraven način.

11,70 €

Vam zveni znano?

Nihanja razpoloženja, bolečine, vročinski vali, hormonsko neravnovesje in pridobivanje kilogramov so le nekatere tegobe. Resno lahko vplivajo na vas in posledično na vašo okolico in družbeno življenje. Zaradi bolečin in neprijetnosti se ženske zapirajo vase, kar pa še dodatno poglobi osebno stisko.

Ne dovolite, da menopavza prevzame vaše življenje. Bodite vi zopet vi.

KATERE UČINKOVINE V PREHRANSKEM DOPOLNILU VAM BODO POMAGALE

Izoflavoni soje

Ekstrakt soje ter svetlinovo olje vsebujeta fitoestrogene. Fitoestrogeni imajo zaradi strukturne podobnosti z estrogenom, po zaužitju v telesu podobno delovanje kakor ženski spolni hormoni. Pomagajo vzdrževati hormonsko ravnovesje v telesu in poskrbijo, da je menopavzalnih težav čim manj.

Poleg fitoestrogenov vsebuje svetlinovo olje tudi nenasičene maščobne kisline, med katerimi sta glavni predstavnici gama linolenska (GLA) ter linolna kislina (LA), ki sodelujeta pri izgradnji celičnih membran in živčnih ovojnic. Ker nase tudi vežeta radikale, pa sta pomembni pri zaščiti celic ter živcev.

Menopavzalnih težav vam ni potrebno trpeti

POSEBNOST ČEBELJEGA VOSKA

Izoflavoni soje

Čebelji vosek je pomembna sestavina našega prehranskega dopolnila. Čeprav sestava čebeljega voska še ni povsem raziskana, pa danes vemo, da vsebuje več kot 290 različnih sestavin, med katerimi izstopajo različni vitamini, nasičene maščobne kisline ter estri maščobnih kislin. Čebelji vosek je ključen pri zagotavljanju svežine kože, ki zlasti v menopavzi izgubi svojo elastičnost ter sijaj. Pri tem mu odlično pomaga vitamin E, ki je eden izmed štirih lipidotopnih vitaminov in poskrbi za zaščito kože ter ostalih celic pred oksidativnim stresom in prostimi radikali.

Kombinacija učinkovin, ki jih vsebuje prehransko dopolnilo Sojini izoflavoni, je bila izbrana premišljeno in z namenom, da učinkovito pomaga blažiti težave, s katerimi se sooča večina žensk, ki po 50. letu ali že prej vstopijo v menopavzo. Zapomnite si, da vam menopavzalnih težav ni potrebno trpeti, saj obstajajo snovi, ki vam bodo pomagale, da bodo zlata leta vašega življenja potekala mirno in brez neprijetnih težav.

Menopavzalnih težav vam ni potrebno trpeti

Opozorilo

Izoflavoni soje

Opozorilo: 

  • Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti!
  • Ne uporabite, če je pečat pod pokrovom poškodovan.
  • Shranjevati nedosegljivo otrokom!
  • Shranjujte pri temperaturi do 25 °C na mestu, ki je zaščiteno pred vlago in svetlobo.
  • Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.
  • Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Proizvajalec: Laboratorios BIO-DIS, Pol. Industrial Majaravique, 30-D, 41309 La Rinconada, Sevilla (Spain)

Menopavzalnih težav vam ni potrebno trpeti
Ocene

Napišite svoj komentar

Napisali boste oceno za: Izoflavoni soje

Kako si ocenil ta artikel? *

 
1 1 točka
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Ocena