Fit & Slim Majica za oblikovanje postave

Od obročkov do
videza izklesane postave
v trenutku

 • Izglej čvrstih prsnih
  mišic
 • Izgled Izklesanih 
  trebušnih mišic
 • Vzravnana drža
 • Privlačnejši videz

Predstvaljamo vam novost na področju oblikovanja postave za moške. S Fit & Slim Majico za oblikovanje postave boste končno lahko tudi moški skrili dodatne obročke, ki jih niti naporne ure v Fitnessu ne morejo premagati. Prepričajte se v neverjetni učinek Fit & Slim Majice za oblikovanje postave za moške. To ja namreč prvo oblačilo za oblikovanje postave, ki ga boste lahko nemoteno nosili čez ves dan.

Skrivnost je v zasnovi. Fit & Slim Majica za oblikovanje postave zmanjša in skrije pas in abdomen medtem ko lahka in zračna tkanina prekrije vse nepravilnosti. Fit & Slim Majica za oblikovanje postave v trenutku izboljša videz vaše postave in vpliva na izboljšano držo telesa.

29,70 €
 
 • Fit & Slim Majica za oblikovanje postave prekrije vse kritične predele
 • Oblikuje vaše telo
 • Zmanjša vašo konfekcijsko številko
 • Izjemno udobna za nošnjo
 • 80% najlon in 20% lajkra
 • Vpliva na boljšo telesno držo

ZAKRIJE NEPRIVLAČNE OBROČKE

Fit & Slim Majica za oblikovanje postave

Ne bo vam več potrebno tiščati trebuha vase, saj vam bo pri tem pomagala Fit & Slim Majica za oblikovanje postave. Poleg tega bo pripomogla k lepši obliki trebuha in naredila silhueto šesterčka. Vaš pas bo lepše oblikovan in bolje izražen.

Prav tako bo izboljšan izgled prsnih mišic, saj bo Fit & Slim Majica za oblikovanje telesa preprečila povešene prsi.Če ste imeli težave s slabo držo telesa, vam bo pomagala tudi pri temu. Že z lepšo držo boste občutno pripomogli k privlačnejšemu izgledu.

Z lepšo držo telesa boste aktivirali večje skupine mišic, kar bo posledični vplivalo na oblikovanje telesa in razbremenilo breme na hrbtenico

Boljša drža Lepše prsne mišice Lepša postava

ZASNOVAN ZA VAŠE UDOBJE IN DOBRO POČUTJE

Fit & Slim Majica za oblikovanje postave

Fit & Slim Majica za oblikovanje postave je pretežno narejena iz nylona in iz deleža lajkre. Sorazmerje je v idelanem ravnovesju, da učvrsti postavo in nudi dobro oporo telesu. Pa vendar je lahka in zračna, tako da ne povzroča potenja.

Lahko jo nosite čez cel dan, komaj jo boste opazili. Opazila se bo le vaša izklesana postava.Lahko jo nosite pod vsemi vrstami oblačil.

Ne bo je mogoče opaziti, oziroma se ne bo razlikovala po videzu od drugih majic. Kroj majice spominja na kroj drugih majic, razlikuje se po zasnovi na problematičnih predelih.

Boljša drža Lepše prsne mišice Lepša postava

SPROŠČENI, SAMOZAVESTNI, PRIVLAČNI, PRIPRAVLJENI

Fit & Slim Majica za oblikovanje postave

Dolgi naporni treningi nam ne prinesejo vedno rezultatov, ki si jih želimo. Spremembe morda niti niso dovolj hitro vidne. Pogoljufamo lahko z Fit & Slim Majico za oblikovanje postave.

Dosežene rezultate naporne vadbo bo še dodatno poudarila in zakrila nepravilnosti, ki jih mogoče niti trening ne bi odpravil. Tako boste lahko bolj samozavestno oblekli srajco ali oprijeto majico. Ne bo vam potrebno skrbeti kaj se vidi in kaj se ne vidi.

Strokovnjaki so dodelali funkcionalnost Fit & Slim Majice za oblikovanje postave do te mere da ste vi lahko brez skrbi.  

Izberite svojo velikost: 

VELIKOST OBSEG PRSI
M 75 - 81 CM
L 82 - 95 CM
XL 96 - 108 CM
Boljša drža Lepše prsne mišice Lepša postava
Ocene

Napišite svoj komentar

Napisali boste oceno za: Fit & Slim Majica za oblikovanje postave

Kako si ocenil ta artikel? *

 
1 1 točka
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Ocena