ABDO Trainer Twist 2 – revolucionarni oblikovalec trebušnih mišic

Novi in izboljšani oblikovalec trebušnih mišic zagotavlja:

  • zmanjšanje obsega trebuha
  • hitro delovanje in udobno uporabo naprave
  • hitre rezultate

Zakaj se odločiti ravno za ta revolucionarni oblikovalec trebušnih mišic?

Sedaj si lahko z ABDO Trainer Twist oblikovalcem trebušnih mišic pomagate do trdnejših in bolj seksi trebušnih mišic v tako malo časa, kot je samo 5 minut na dan. Možnost sukanja levo in desno pa stimulira prav vse trebušne mišice in zagotavlja še boljše rezultate. Zato je ravno ta oblikovalec trebušnih mišic pravi in najboljši za vas.

Enostavnost uporabe in udobje, ki jo naprava omogoča, pomenita njeno največjo prednost. Z ABDO Trainer Twist oblikovalcem trebušnih mišic lahko delate običajne trebušnjake, ali pa z zasuki levo in desno izgubljate še centimetre oblog iz vašega pasu. Dvostranska uporaba zagotavlja najboljše rezultate pri izgubi centimetrov, hkrati pa zagotavlja najbolj optimalno telovadbo celega telesa z eno samo kompaktno napravo. Skrivnost tako izredne učinkovitosti je v tem, da naprava omogoča upor pri poti navzgor, kot tudi navzdol, zato so mišice obremenjene ves čas, kar zagotavlja dvojni učinek v polovičnem času.

Cena: 69,90 €

Akcija 62,90 €

Revolucionarni oblikovalec trebušnih mišic ABDO Trainer Twist TM ima:

  • Vrtljiv sedež, ki omogoča raztezanje stranskih mišic, rok in nog
  • Obloge naprave iz kompaktne pene, ki zagotavljajo najvišjo mero udobja
  • Nastavljivo možnost upora s tremi različnimi vzmetmi, ki jih je enostavno zamenjati
  • Podporo za glavo, da pri telovadbi ne boste obremenjevali vratu
  • Dodatne elastične trakove za raztezanje rok

Si želite, da bi se telovadba vidno poznala na vašem telesu?

ABDO Trainer Twist 2 – revolucionarni oblikovalec trebušnih mišic

Če ste že naveličani običajne telovadbe, a se na vašem telesu nikakor noče poznati napredek, je pravi čas, da odkrijete napravo ABDO Trainer Twist, oblikovalec trebušnih mišic. S tem revolucionarnim pripomočkom, boste v samo mesecu dni lahko izgubili kar do 15 centimetrov, v samo 5 minutah na dan.

V čem je skrivnost?

ABDO Trainer Twist omogoča dvojni učinek v polovičnem času, ker vzmeti, ki dajejo upor pri delanju trebušnjakov, dejansko delujejo v obe smeri – navzgor in navzdol. Tako so vaše mišice ves čas v pogonu in v polovičnem času opravite še enkrat toliko mišične vadbe kot pri običajnem delanju trebušnjakov ali s pomočjo kakšne druge naprave za oblikovanje trebušnih mišic. Poleg tega naprava omogoča sukanje v levo in v desno na vrtljivem sedežu, ki tako spodbudi k raztezanju tudi stranskih mišic, ki jih sicer ne obremenjujemo pri običajnih trebušnjakih. Centimetri vašega pasu bodo kar skopneli po redni uporabi, vaše trebušne mišice pa bodo dobile pravo obliko in tako zelo zaželen videz.

Želim si zmanjšati obseg trebuha in oblikovati mišice že danes!

Si želite popolno vadbo opraviti v zavetju vašega doma in ne v prenapolnjeni fitnes dvorani?

ABDO Trainer Twist 2 – revolucionarni oblikovalec trebušnih mišic

Fitnes dvorane so običajno v zimski sezoni prenapolnjene s prepotenimi ljudmi, ki se želijo razgibati in poskrbeti za svoje telo. Zato je veliko ljudi, ki bi se rado izognilo gneči in umazaniji, ki jo fizična aktivnost pusti za sabo.

Z napravo ABDO Trainer Twist oblikovalcem trebušnih mišic lahko opravite kompletno vadbo celega telesa kar v udobju vašega doma, orodje pa uporabljate le vi ali vaši družinski člani. Vsekakor prijetnejše in tudi enostavnejše je tako, kot da na točno določeno uro 2 ali večkrat tedensko hitite v oddaljeno telovadnico. Ta revolucionarni oblikovalec trebušnih mišic omogoča ne le običajne trebušnjake, ampak tudi raztezanje stranskih mišic s sukanjem levo in desno, ter raztezanje rok s priloženimi trakovi za roke. Tudi noge so vključene v vadbo, saj jih morate pri sukanju držati v zraku in so tako del vadbe celotnega telesa.

Želim si zmanjšati obseg trebuha in oblikovati mišice že danes!

Ko pomislite na trebušnjake, se spomnite na bolečine v vratu, mar ne?

ABDO Trainer Twist 2 – revolucionarni oblikovalec trebušnih mišic

Na to lahko sedaj mirno pozabite, saj je ABDO Trainer Twist oblikovalec trebušnih mišic ergonomsko oblikovan, da se popolnoma prilega vaši hrbtenici, sega pa do vaše glave in nudi oporo tudi vašemu vratu, zato ga med vadbo ne obremenjujete. Zveni neverjetno, vendar je res!

Vsestranskost telovadne naprave ABDO Trainer Twist je res njena velika prednost. Kardio vadba je pravi način za hujšanje, če pa pri takšni vadbi še ne obremenjujete vratu, pa vse skupaj zveni kot prava pravcata pravljica. Le zakaj ne preverite na svoji koži, kako učinkovita je nova naprava za oblikovanje trebušnih mišic?

Želim si zmanjšati obseg trebuha in oblikovati mišice že danes!
Ocene

Ocene in komentarji-1ocen(e)

zadovovoljna Ocena od Mojca, Medvode
Ocena
res da ni najbolj poceni a super mi je ker z 1 pripomočkom nadomestim vadbo več aparatov, ki sem jih do sedaj lahko uporabljala le v fitnes centru. (Poslano 25. 02. 2014)

Napišite svoj komentar

Napisali boste oceno za: ABDO Trainer Twist 2 – revolucionarni oblikovalec trebušnih mišic

Kako si ocenil ta artikel? *

 
1 1 točka
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Ocena