Push up duo - več mišic manj napora

Enak napor, boljši rezultati!
  • boljši rezultati z manj truda
  • rotacijski učinki

Push up duo je proizvod, katerega uporabljate pri sklacih in tako povečate učinek hitrejše izgradnje mišic rok, prsi in hrbta, kot pri normalnih sklecih. Zakaj pride do tega je čisto preprosta razlaga, saj ima izdelek rotacijski učinek, ki je odgovoren za večjo učinkovitost vaših sklec. Pri uporabi Push up duo, se naprava pri vašem spuščanju in dviganju začne vrteti in s tem pridobivate večjo učinkovitost, kot pri normalnih sklecah. Tako hitreje izgradite mišice rok, ramen, prsi in hrbta.

Cena: 27,50 €

Akcija 22,00 €

Naprava vam omogoča olajšave in prednosti kot so:

  • večji učinek z enakim trudom
  • hitrejšo izgradnjo mišic hrbta, rok, ramen in prsi
  • pokončnejša drža, zaradi močnejših hrbtnih mišic
  • priročnost naprave
  • majhnost naprave, zavzema malo prostora
  • primerno za moške in ženske
  • lepo in zdravo telo
  • lahko postavite ob steno ali na tla

Telovadite, vendar so rezultati prepočasi vidni?

Push up duo - več mišic manj napora

Verjetno ste se naveličali vlagati v izgradnjo mišic hrbta, ramen in rok, saj tudi po vztrajnem delanju sklecev se vaši rezultati ne poznajo. Konec je s tem! Sedaj imate možnost da za enak trud pridobite boljše rezultate. Sklece lahko delate s pomočjo Push up duo in pospešite prihod do želenih rezultatov. S tem bodo vaše hrbtne mišice hitreje razvite in privlačnejše. Enako velja za mišice rok in prsi.

Popravili boste videz telesa in razlika na vašem telesu bo prej opazna. .  Ne bo več truda in dolgega čakanja na rezultate. Sedaj boste lahko svoj trud tudi videli.Vse to s pomočjo naprave Push up duo, ki ima rotacijski učinek. Ravno rotacijski učinek je tisto kar  omogoča večjo  učinkovitost, pri telovadbi.

Okrepite mišice rok, prsi in hrbta, hitreje kot pri normalnih sklecih!

Vam je napor pri sklecih težak, in bi začeli z nečim lažjim?

Push up duo - več mišic manj napora

Skleci znajo biti naporni, če pred tem nimate kondicije. Vendar vi bi radi kljub temu izgradili mišice rok, hrbta in prsi. Naprava Push up duo Vam omogoča tudi lažjo vrsto telovadbe. Vzamete kroga v roki, ter se postavite ob steno, in delate pokončne sklece. To je predvsem dobro za ljudi, ki niso pripravljeni na naporne sklece in imajo zelo slabe mišice rok, hrbta ter prsi. S takšno vrsto telovadbe prav tako dosegate večji učinek, kot pri takšni vrsti telovadbe brez Push up duo. Poleg tega pripravljate svoje telo za sklece na tleh.

S skleci na tleh nadaljujemo, ko smo pripravljeni na napornejše sklece ali v primeru da smo že dejavni pri normalnih sklecih, vendar želimo boljše rezultate. Push up duo položimo na tla se oprimemo za ročke in začnemo s skleci. Krogi začnejo rotirat in s tem dosegamo večji učinek z enakim naporom in hitreje izgradimo mišice rok, hrbta in prsi.

Okrepite mišice rok, prsi in hrbta, hitreje kot pri normalnih sklecih!

Veliko sedite in imate slabe hrbtne mišice pri tem vas spremlja tudi bolečina zaradi slabih hrbtnih mišic?

Push up duo - več mišic manj napora

Ljudje živimo v hitrem ritmu življenja, in smo vedno bolj priklenjeni za stol, pred računalnik. Ker nimamo več pokončne drže, trpi naš hrbet,  mišice hrbta pa so oslabljene. S tem pa zna kaj hitro priti bolečina v hrbtu. Sedaj se lahko aktivirate z Push up duo in s tem poskrbite za vaše hrbte mišice. Začnete lahko s skleci ob steno in nadaljujejo s skleci na tleh. S tem boste hitreje izgradili vaše mišice hrbta, saj z rotacijskim učinkom, boste vložili enak trud, rezultat bo prej viden in vaše hrbtne mišice vam bodo  hvaležne.

Okrepite mišice rok, prsi in hrbta, hitreje kot pri normalnih sklecih!
Ocene

Ocene in komentarji-2ocen(e)

poveča intenziteto vadbe Ocena od Marko Radovljica
Ocena
dobro leto uporabljam ročke, a sem jih kupil drugje. Ni nič čudežnega a ko nimam časa za v fitnes delam sklece le z ročkami saj občutno povečajo intenziteto moje vadbe. Tudi na dopust jih nesem sabo, saj ne vzamejo veliko prostora (Poslano 24. 02. 2014)
Tole ful pomaga Ocena od Jasmina Grm
Ocena
Tipi s trebuhi so off. (Poslano 19. 11. 2013)

Napišite svoj komentar

Napisali boste oceno za: Push up duo - več mišic manj napora

Kako si ocenil ta artikel? *

 
1 1 točka
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Ocena