Zapestni trak proti komarjem

Zaščitite se pred komarji
 • Varni celo pred
  tigrastimi komarji
 • Za brezskrbne sprehode v naravi
 • Udobno
  in zdravju prijazno

Sprehodi v naravo so prijetni in odličen način za preživljanje časa s svojo družino. A kaj ko nam ta lep trenutek pogostokrat pokvarijo komarji in ostali insekti. Piki so boleči in lahko nevarni celo za vaše zdravlje. Spreji proti komarjem so pogostokrat polni kemikalij in trajalo le kratek čas. Čas je, da se zaščitite pred nedležnimi in nevarnimi piki insektov. Z zapestnim trakom proti komarjem boste varni pred vsemi vrstami komarjev, tudi pred tigrastimi.

Zapestni trak proti komarjem je narejen iz silikona, zato je udoben za nošenje. Lahko ga nosimo neprestano in smo tako ves čas zaščiteni pred komarji . Oblikovan je tako, da se bo prijetno zlil z vašo obleko in jo celo stilsko dopolnil. Zapestni trak proti komarjem vsebuje popolnoma naravne snovi, ki odvračajo insekte. Vsebuje olje citronele, sivko in eterično olje geranije. To sta sorti Pelargonium graveolens in pa Pelargonium capitatum z vonjem po vrtnicah. Učinkovit je proti vsem insektom, tudi proti tigrastim komarjem.

6,80 €

Kaj mi zapestni trak nudi?

 • Neprestana zaščita pred insekti
 • Brez skrbi se boste lahko sprehajali kjerkoli po naravi
 • Ponoči vas ne bodo več nadlegovali komarji
 • Z enim zapestnim trakom boste zaščiteni več tednov

Idealna zaščita za vse, ki želite svojo družino zaščititi in pri tem ne želite uporabljati škodljivih kemičnih snovi ki navadno škodijo ljudem in hišnim ljubljencem.

Je zapestni trak res dobra zaščita?

Zapestni trak proti komarjem

Od sedaj naprej, ko boste nosili zapestni trak proti komarjem lahko kar pozabite na pike komarjev.  Lahko ga uporabljate zunaj in v stanovanju. Lahko ga nosite med tekom, kampiranjem, ribarjenjem, lovom ipd. Lahko ga nosite okoli zapestja ali okoli gležnjev. Učinkovine delujejo kar nekaj tednov.

Primeren je za otroke starejše od 36 mesecev.

Aktivne sestavine; sivka, citronela, pelargonija.

Zaščitite se pred komarji na naraven način
Ocene

Napišite svoj komentar

Napisali boste oceno za: Zapestni trak proti komarjem

Kako si ocenil ta artikel? *

 
1 1 točka
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Ocena