O trgovini Life

Dne 20.5.2011 je skupina prijateljev, sodelavcev in hkrati ljubiteljev sodobne tehnologije, s skupnimi močmi odprla vrata nove spletne trgovine Life.si. Kot vedno, je bil najprej le 1 pobudnik in krivec, kateremu sta se kasneje pridružila še 2. Z leti je naša spletna družina pridno rastla, vse do trenutne ekipe, ki še vedno z veseljem sprejme v svoje vrste podobno misleče ljudi, ki jim ni pomembno le kaj delajo, ampak kako delajo. Ker prav vsi radi potujemo in spoznavamo nove kulture in nove ljudi, so se nam z leti pridružili tudi sodelavci iz Anglije in Brazilije. Ker je ekipa, ki deluje v ozadju zelo mešana in z različnimi življenjskimi izkušnjami, se to tudi odraža v ponudbi, katero smo pripravili za vas.

V svet spletne prodaje je Life.si vstopil z izdelki za lepoto in zdravje, zaradi zavedanja potreb naših strank se je ponudba spletne trgovine kmalu razširila še na ostala področja. Vsak član ekipe je deloval na svojem področju. V vsakodnevnih situacijah smo se srečevali z različnimi problemi, ki smo jih imeli  sami ali pa so se pojavljali v naši okolici. Čeprav še tako majhni problemi, so lahko imeli velik vpliv na posameznike. Zato je bila naša želja od vsega začetka, da s preprostimi rešitvami pomagamo lajšati težave, ki jih je mogoče olajšati in s tem čim bolje prispevati h kvaliteti posameznikovega življenja.

V spletni trgovini Life.si še niste našli izdelka, ki bi si ga želeli, ki bi ga potrebovali? Prosimo pišite nam na info@life.si. Povejte nam. kaj potrebujete, kaj si želite in poskusili bomo po svojih najboljših močeh, da vam ustrežemo.