Dobrodošli v partnerski program Life.si

Naš  partnerski program (affiliate program) vam izplača med 10% in 40% od vsake uspešno zaključene prodaje in vam s tem omogoča odličen zaslužek na internetu.

In kako deluje naš partnerski program? Vsak partner dobi svojo unikatno partnersko povezavo, preko katere sledimo vaše napore in rezultate. Za vsakega napotenega kupca pa vam priznamo od 10% - 40% kupnine. Nekateri naši partnerjo zaslužijo tudi po več deset evrov od posamezne prodaje.

Za koga je primeren naš partnerki program? Naš program je za vse, ki bi radi obiskovalce svojih strani pretvorili v dober internetni zaslužek. Naš program že uporabljajo veliki spletni založniki, bloggerji, portali, upravitelji popularnih Facebook strani in tudi tisti, ki jih veseli dodaten zaslužek na internetu.

Zaslužite s svojo spletno stranjo, Facebook stranjo in celo mailing listo. Uporaba je enostavna in do sodelovanja vas loči le še registracija.

Naš partnerski program je primeren tako za izkušene spletne mojstre, kot za popolne začetnike. Zato nič čakat in se registrirajte še danes. Še prej pa si preberite splošne pogoje partnerskega programa.

P.S.

Sodelovanje v našem programu je povsem brezplačno in brez obveznosti iz vaše strani (le pravila je treba upoštevati).

Zakaj se pridružiti partnerskem programu Life.si?

Produkti, ki se prodajajo

Naša spletna trgovina ima produkte, ki se preverjeno dobro prodajajo, kar je dobro tudi za vas. Saj to pomeni več provizij za vas. Veljavnost naših piškotkov je 60 dni, kar pomeni, da se vam bodo priznale prodaje tudi za stranke, ki se ne bodo odločile takoj.

Dobra in redna izplačila

Partnerski program Life.si se ponaša z verjetno najvišjimi provizijami v industriji na slovenjskem trgu. Saj so povprečne provizije za naše partnerje do kar 40% od prodaje. Izplačila pa so redna in izvajajo enkrat mesečno.

Podpora

Partnerski program Life.si ima aktivnega upravitelja programa na katerega se lahko obrnete v primeru morebitnih vprašanj. Upravitelj je dosegljiv preko elektronske pošte, skypa-a in preko podpornega foruma.

Promocijski materijal

Za vas imamo pripravljenega veliko promocijskega materijala, vključno s preverjenimi oglasnimi pasicami. Hkrati pa vas bomo obveščali o aktualnih produktih in akcijah, da boste vedeli kaj se dobro prodaja.

Zadovoljne stranke

Velik del našega uspeha so zadovoljne stranke. Kar se odraža v zelo nizki stopnji vračil in reklamacij. Bolj kot so stranke zadovoljne, več uspečno zaključenih prodaj boste videli v vaši statistiki.

Ažurna statistika

Pri nas je vsa statistika ažurna in jo lahko spremljate 24h na dan. Tako boste hitro videli koliko uspeha ste imeli v tekočem dnevo, kot v preteklosti.