Pogosta vprašanja

 

NAKUPOVANJE

IZDELKI

REKLAMACIJE

 

NAKUPOVANJE

V kolikem času so izdelki dostavljeni?

V kolikor so izdelki na zalogi so vsi odposlani iz našega skladišča naslednji delovni dan in dostavljeni v roku 1-2 delovnih dni. V kolikor je v času vašega naročila izdelek pošel, vas o tem obvestimo ter sporočimo nov predviden čas dostave.

Katera dostavna služba dostavlja?

Vaš paket predamo dostavni službi, ki ste jo izbrali ob naročilu. Podjetje SONHO DE URSO LIMITED se za dostavo poslužuje dostavnih služb Pošta Slovenije, GLS Slovenija in DPD Slovenija. Podjetje LONE WOLF d.o.o lahko v določenih primerih menja izbrano dostavno službo, v kolikor meni da bo s tem pohitrilo ali izboljšalo dostavo.

Kdaj lahko pričakujem dostavo?

Dostavo lahko pričakujete od ponedeljka do petka, med 10:00 in 16:00 uro v kolikor gre za dostavo preko dostavnih služb GLS Slovenija in DPD Slovenija. V kolikor ste izbrali dostavo preko Pošte Slovenije lahko svoj paket prevzamete na svoji domači poštni poslovalnici in sicer tudi ob sobotah. Točen čas dostave vam podjetje LONE WOLF d.o.o ne more zagotovoti, saj je dostava odvisna od kurirja, ki vam bo dostavil paket ter od delavnega časa vaše domače poštne poslovalnice.

Ali kurir pokliče pred dostavo?

V primeru dostave preko GLS Slovenija ali DPD Slovenija vas bo pred dostavo kurir tudi poklical, da se z njim dogovorite glede časa dostave. V primeru dostave preko Pošte Slovenije ne boste prejeli klica, ampak bo poštar na vašem naslovu pustil obvestilo o prejetem paketu, katerega boste mogli sami prevzeti na vaši domači poštni poslovalnici.

Ali je možen nakup izdelkov na vaši lokaciji?

Podjetje LONE WOLF d.o.o ne omogoča gotovinskega poslovanja, zato nakup v naših poslovnih prostorih ni mogoč.

Imate kje fizično trgovino?

Podjetje LONE WOLF d.o.o nima fizičnih trgovin, saj prodaja vse izdelke izključno preko spleta. V kolikor želite pred nakupom izvedeti več informacij, nas pokličite in z veseljem vam bomo pomagali.

Kaj če z izdelkom ne bom zadovoljen/a?

S tem namenom smo za vas pripravili postopek ob vračilu blaga, ki je pripravljen z namenom da kar se da poenostavimo postopek reklamacije in ustrežemo našim strankam tudi takrat ko z našimi izdelki niso zadovoljne. Prosimo vas da si postopek pozorno preberete in ukrepate v skladu z navodili. Več o vračilu blaga si lahko preberete tudi v naših splošnih pogojih (9. Pravica do odstopa od nakupa - vračilo blaga).

Kaj če mi izdelek ne bo pomagal?

S tem namenom smo za vas pripravili postopek ob vračilu blaga, ki je pripravljen z namenom da kar se da poenostavimo postopek reklamacije in ustrežemo našim strankam tudi takrat ko z našimi izdelki niso zadovoljne. Prosimo vas da si postopek pozorno preberete in ukrepate v skladu z navodili. Več o vračilu blaga si lahko preberete tudi v naših splošnih pogojih (9. Pravica do odstopa od nakupa - vračilo blaga).

Koliko stane pošiljanje?

Dostava znotraj republike Slovenije je za naročila z izbrano dostavo preko hitre dostavne službe (GLS Slovenija ali DPD Slovenija) 2,9 eur. Dostava preko Pošte Slovenije je 3,9 eur.

Zakaj je cena pošiljanja takšna?

Z dostavnimi službami Pošta Slovenije, GLS Slovenija in DPD Slovenija ima podjetje LONE WOLF d.o.o sklenjene pogodbe o sodelovanju. Cenik dostav je oblikovan glede na dejansko ceno, ki jo naše podjetje plača za dostavo paketa ter glede na strošek, ki ga imamo ob pripravi paketa za posamezno dostavno službo.

Premislila sem si in izdelka ne želim naročiti, lahko izdelek storniram?

Naročilo lahko stornirate. V kolikor izdelek še ni bil plačan ali odposlan lahko naročilo enostavno stornirate tako, da nas pokličete ali pa nam pišete na email. V kolikor je izdelek že bil plačan ali odposlan in želite naročilo stornirati, vas prosimo da nas o tem pisno obvestite preko elektronske pošte ali preko klasične pošte.

Ne morem oddati naročila preko spletne strani?

V tem primeru nas kontaktirajte preko elektronske pošte in mi bomo naročilo opravili namesto vas. Prosimo vas, da nam za naročilo posredujete vaše ime in priimek, naslov, telefonsko številko, elektronski naslov in seveda točno ime naročenega izdelka.

Na telefon vas ne dobim, kako vas še lahko kontaktiram?

Na telefon smo dosegljiv od ponedeljka do petka (08:00 - 15:00). V kolikor nas želite kontaktirati izven časa naših uradnih ur, ali v času vašega klica ravno nismo dosegljivi, nam lahko kadarkoli pišete tudi na naš elektronski naslov info@life.si.

Ali je možen nakup na obroke?

Nakup na obroke ni mogoč.

Je možno, da mi izdelek pošljete kasneje?

Izdelek vam lahko pošljemo tudi z zamikom oz. kasneje. Sporočilo o zamiku dostave nam lahko pustite v košarici tekom vašega naročila in sicer tako, da kliknete na besedilo Klikni in dodaj komentar k naročilu, nakar se vam bo odprlo polje kjer lahko pustite sporočilo za nas. Svoje sporočilo o zamiku dostave nam lahko pošljete tudi po elektronski pošti ali pa nas pokličete po telefonu in sicer dokler izdelek še ni odposlan iz našega skladišča.

Naročen izdelek potrebujem že jutri, je to mogoče?

Vsa naročila, ki so na zalogi in so bila oddana do 10:00 ure bodo odposlana še isti dan, pričakovana dostava takšnih naročil je že naslednji delovni dan. Vsa naročila oddana po 10:00 uri bodo odposlana naslednji delovni dan, pričakovana dostava je torej 2 delovna dneva kasneje.

Izdelka ni na zalogi, kdaj bo zopet na zalogi?

V primeru da izdelka, ki ga želite naročiti trenutno ni na zalogi, nam pišite na info@life.si in sporočili vam bomo kdaj bo izdelek ponovno na zalogi.

IZDELKI

Koliko moči ima Smoothie maker?

Moč izdelka Smoothie Maker je 300 W.

Koliko w moči ima One touch Bullet?

Moč izdelka One touch Bullet je 400 W.

Kje je servis za Smoothie Maker?

Servis se opravlja s strani podjetja LONE WOLF d.o.o, v primeru težav z izdelkom si preberite postopek ob vračilu blaga.

Kje je servis za One touch bullet?

Servis se opravlja s strani podjetja LONE WOLF d.o.o, v primeru težav z izdelkom si preberite postopek ob vračilu blaga.

Dolžina iglic na DermaLife Prestige?

Dolžina iglic je 0,5 mm, vse skupaj je na izdelku 540 iglic.

REKLAMACIJE

Ali lahko koristim vračilo blaga v skladu z 14 dnevno garancijo, če sem izdelek preizkusil?

Da koristite lahko vračilo blaga v skladu z 14 dnevno garancijo, tudi če ste izdelek preizkusili, vendar glede na vrsto izdelka obstajajo nekatere posebnosti. Več o pravici do odstopa od nakupa oz. o vračilu blaga si lahko preberete v splošnih pogojih pod 9 točko.

Kupljen aparat se mi je pokvaril, kaj pa zdaj?

V splošnih pogojih si lahko pod točko 10 preberete vse o garanciji naših izdelkov. Postopek ob vračilu blaga v primeru koriščenja garancije si lahko preberete tukaj.