Spin Tastic Mop

Vrtljiva metla s posebnim zložljivim vedrom

 • hito izpiranje in ožemanje
 • doseže vse kote
 • shranjevanje na majhni površini

Kako deluje Spin Tastic Mop – fantastična vrtljiva metla?

Fantastična vrtljiva metla Spin Tastic Mop je preprosto najboljša metla na tržišču, ker je najhitrejša in zasede najmanj prostora. Posebej zasnovano zložljivo vedro se razstavi in sestavi v nekaj sekundah in že je na voljo za uporabo. Ročaj vrtljive metle z nežnim potiskanjem navzdol omogoča, da se glava metle samostojno vrti in pri tem še dodatno pomaga pri odstranjevanju trdovratnih madežev med čiščenjem.
Glava metle je iz mikrofibre, zato ima neverjetno moč hitrega sušenja.

Uporaba Spin Tastic Mop metle ne more biti enostavnejša: le odprite vedro, natočite vodo in dodajte milo, namočite glavo in jo ožemite v priloženem mehanizmu s pomočjo centrifugalne sile. Vedro ima na dnu tudi priseske, ki omogočajo varno pričvrstitev na površino, da se vedro med uporabo ne prevrne.

Cena: 45,90 €

Akcija 36,72 €

V kompletu dobite:

 • 1 x zložljivo vedro
 • 1 x metla
 • 2 x glava iz mikrofibre
 • 1 x Navodila za uporabo

Fantastična vrtljiva metla Spin Tastic Mop je najboljša izbira, ker:

 • Jo samodejno izperete s pomočjo vrtenja metle
 • Je osušena in pripravljena na uporabo v nekaj sekundah
 • Ima zložljivo vedro, ki zasede malo prostora
 • Njen premikajoč ročaj omogoča enostavno prenašanje
 • Čisti v kotu 360° z vrtenjem

Si želite izogniti namakanju rok v umazano vodo pri čiščenju tal?

Spin Tastic Mop

Za vas imamo pravo rešitev, tako da vam ne bo nikoli več potrebno namakati roke v umazano vodo!

Neverjetna vrtljiva metla Spin Tastic Mop ima v priloženem vedru integriran sistem za ožemanje, medtem ko z nežnim pritiskanjem na ročaj metle sprožite vrtenje, ki metlino glavo očisti in izpere vse umazanije v vodo. Dobro oprano metlo le še ožmite v priloženem ožemalniku in že ste v nekaj sekundah pripravljeni na delo! Včasih ste za čiščenje tal potrebovali rokavice, za zaščito kože, zdaj pa rokavice niso več potrebne.

Prihranite pri času in hitro ter učinkovito počistite vse talne površine vašega doma, čas ki vam bo po novem preostal, pa raje preživite v družbi najbližjih!

Želim si novo vrtljivo metlo, ki se samodejno izpira in ožema!

Vas čiščenje tal preveč utruja in obremenjuje vašo hrbtenico?

Spin Tastic Mop

Do sedaj ste zagotovo poznali in uporabljali zastarel način čiščenja tal: z metlo in mokro krpo. Pri tem ste se morali sklanjati, izpirati in ožemati krpo v umazani vodi, ter se pri tem naprezali in obremenjevali hrbtenico zaradi prisilne drže pri sklanjanju.

Sedaj imate čudovito priložnost, da zamenjate stare navade in storite korak naprej tudi za vaše zdravje – pričnite uporabljati novo metlo za čiščenje – Spin Tastic Mop. Ta neverjetna vrtljiva metla je nov izum, ki ima v ročaj metle vgrajen sistem vrtenja ob nežnem potiskanju navzdol. Pri tem se ne rabite naprezati, samodejno izpiranje in ožemanje pa lahko opravite kar stoje, brez sklanjanja in nepotrebnega obremenjevanja hrbtenice. Moč centrifugalne sile ob vrtenju metle bo povsem preprosto in brez vašega naprezanja opravila s trdovratnimi madeži, posebej zasnovana glava pa bo dosegla še tako nedostopne kotičke vašega doma.

Želim si novo vrtljivo metlo, ki se samodejno izpira in ožema!

Ali vaši čistilni pripomočki in vedra zasedejo preveč prostora?

Spin Tastic Mop

Na to so posebej pazili snovalci nove vrtljive metle Spin Tastic Mop, zato so izdelali posebno zložljivo vedro, ki zavzame pol manj prostora kot podobni konkurenčni izdelki. Prostor za čistila je ponavadi zelo omejen, zato je zelo pomembno, da čistila in pripomočki zasedejo kar se da najmanj prostora. Posebno zložljivo vedro ima na dnu tudi priseske, ki onemogočajo, da bi se vedro z vodo prevrnilo in bi nastala poplava.

Razstavljanje in sestavljanje vedra je povsem enostavno in ne zahteva posebne moči, vedro pa je kljub temu enako kompaktno kot druga vedra.

Želim si novo vrtljivo metlo, ki se samodejno izpira in ožema!
Ocene

Ocene in komentarji-1ocen(e)

trpežna metla za pomivanje Ocena od mirjam, Mb
Ocena
uporabljam že dobre 4 mesece in je res ok ker je trpežno in s tole metlo lahko sežem tudi na nedostopne kraje. (Poslano 25. 02. 2014)

Napišite svoj komentar

Napisali boste oceno za: Spin Tastic Mop

Kako si ocenil ta artikel? *

 
1 1 točka
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Ocena