Veleprodaja (B2B)

Spletne police na Life.si vsak dan znova posodabljamo in jih polnimo z zanimivimi izdelki, ki se preverjeno dobro prodajajo. Skoraj vse izdelke sami testiramo, nekatere med njimi tudi vsak dan uporabljamo. Zvesti kupci so dokaz, da se zadovoljna stranka rada vrne in ponovi nakup. Ker ekipa v ozadju Life.si trgovine verjame v dober življenjski stil h kateremu pripomorejo tudi uporabni in kvalitetni izdelki, ponujamo vse izdelke na spletnih policah Life.si trgovine tudi za nadaljno prodajo. Omogočamo prodajo večjih količin izdelkov trgovinam, podjetjem in posameznikom.

Si želite več informacij glede veleprodaje? Pišite na info@life.siProdajni program za veleprodajo zajema vse izdelke, ki so objavljeni na naši spletni strani Life.si.

V kolikor želite ponudbo o veleprodaji nam po elektronski pošti sporočite želene izdelke in količino, da vam bomo lahko pripravili ustrezno ponudbo.

V podjetju zagotavljamo dostavo blaga na področju Slovenije, Hrvaške in Italije. Naročene izdelke pošiljamo preko Pošte Slovenije, dostavne službe GLS in dostavne službe DPD, po njihovem veljavnem ceniku.