Zapestnice proti komarjem - Družinsko pakiranje 4 zapestnic

Zaščitite celotno družino
 • Varni celo pred
  tigrastimi komarji
 • Za brezskrbne sprehode v naravi
 • Udobno
  in zdravju prijazno

Sprehodi v naravo so prijetni in odličen način za preživljanje časa s svojo družino. A kaj ko nam ta lep trenutek pogostokrat pokvarijo komarji in ostali insekti. Piki so boleči in lahko nevarni celo za vaše zdravlje. Spreji proti komarjem so pogostokrat polni kemikalij in trajalo le kratek čas. Čas je, da zaščitite sebe in svojo družino pred nedležnimi in nevarnimi piki insektov. Zato smo za vas pripravili družinsko pakiranje zapestnic proti komarjem. Sedaj lahko učinkovito, cenovno ugodno, predvsem pa na povsem naraven način zaščitite celotno družino.

Zapestnica proti komarjem je narejena iz silikona, zato je udobna za nošenje. Lahko jo nosimo neprestano, tako da smo zaščiteni cel čas pred piki komarjev in celo pred tigrastimi komarji. Oblikovana je tako, da se bo prijetno zlila z vašo obleko in jo celo stilsko dopolnila. Zapestnica proti komarjem vsebuje popolnoma naravne snovi, ki odvračajo insekte. Vsebuje olje citronele, sivko in eterično olje geranije. To sta sorti Pelargonium graveolens in pa Pelargonium capitatum z vonjem po vrtnicah. Učinkovita je proti vsem insektom, tudi proti tigrastim komarjem.

27,60 €

Zaloga: Ni na zalogi

27,60 €

Price as configured: 27,60 €

Kaj mi zapestnica nudi?

 • Neprestana zaščita pred insekti
 • Brez skrbi se boste lahko sprehajali kjerkoli po naravi
 • Ponoči vas ne bodo več nadlegovali komarji
 • Z eno zapestnico boste zaščiteni več tednov
 • Izjemno udobna in lepa zapestnica

Idealna zaščita za vse, ki želite svojo družino zaščititi in pri tem ne želite uporabljati škodljivih kemičnih snovi ki navadno škodijo ljudem in hišnim ljubljencem.

Je zapestnica res dobra zaščita?

Zapestnice proti komarjem - Družinsko pakiranje 4 zapestnic

Od sedaj naprej, ko boste nosili zapestnico proti komarjem lahko kar pozabite na pike komarjev. Vse snovi, ki jih vsebuje zapestnica, so v njej varno spravljene, saj je zapestnica odporna, vodotesna in priročna. Tako jo lahko uporabljate zunaj in v stanovanju. Lahko jo nosite med tekom, kampiranjem, ribarjenjem, lovom ipd. Lahko jo nosite okoli zapestja ali okoli gležnjev. Učinkovine delujejo kar nekaj tednov.

Primerna je za otroke starejše od 36 mesecev.

Aktivne sestavine; sivka, citronela, pelargonija.

Paket zapestnic za zaščito celotne družine
Ocene

Napišite svoj komentar

Napisali boste oceno za: Zapestnice proti komarjem - Družinsko pakiranje 4 zapestnic

Kako si ocenil ta artikel? *

 
1 1 točka
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Ocena